Οδοντόπαστα με γεύση σοκολάτα;

Οδοντόπαστα με γεύση σοκολάτα;

Η νέα μόδα με το ανακάτεμα των γεύσεων δημιουργεί πατατάκια με ζάχαρη και σοκολατένιο κοτόπουλο!

Ο σημερινός καταναλωτής δύσκολα εντυπωσιάζεται -πόσες χιλιάδες φορές έχει άραγε ακούσει τις λέξεις «επαναστατικό» και «κορυφαίο»-, αλλά η νέα τάση των εταιρειών τροφίμων να συνδυάζουν τις πιο απίθανες γεύσεις μάλλον θα τραβήξει το ενδιαφέρον του με αποτελεσματικό τρόπο.

Η Crest κυκλοφόρησε πρόσφατα στο εξωτερικό δύο νέες γεύσεις οδοντόκρεμας, σοκολάτα και βανίλια, με σκοπό να αλλάξει την αίσθηση του βουρτσίσματος των δοντιών από άσκηση υποχρεωτικού καθαρισμού σε γευστική απόλαυση.

Τα πατατάκια Pringles κυκλοφορούν εδώ και λίγο καιρό με γεύση κανέλα-ζάχαρη και καρυδόπιτα, ενώ τα γνωστά μας jelly beans της Jelly Belly διατίθενται και με γεύση μπύρας, χωρίς αλκοόλ. Στη Νέα Υόρκη είναι ήδη μόδα το Cragel, ένα υβρίδιο bagel και κρουασάν.

Όμως η πιο πολυαναμενόμενη πρόταση έρχεται από το Λος Άντζελες όπου ετοιμάζεται να ανοίξει ένα εστιατόριο που θα συνδυάζει κοτόπουλο με σοκολάτα. Θα ονομάζεται ChocoChicken και ο ιδιοκτήτης του δεν αποκαλύπτει τη μυστική συνταγή. Τη φυλάει για έκπληξη στους πελάτες του!

Διαβάστε ακόμη: Μπουγατσάν: Και κρουασάν και μπουγάτσα!