Όλα όσα χρειάζεστε πριν ξεκινήσετε τη δική σας εταιρεία

Όλα όσα χρειάζεστε πριν ξεκινήσετε τη δική σας εταιρεία
Group of Diverse People Brainstorming About "Startup"

Δωρεάν εργαλεία για νέους επιχειρηματίες.

Η έναρξη μιας προσωπικής εταιρείας μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο εγχείρημα. Ευτυχώς, σήμερα, υπάρχουν αρκετά εργαλεία που κάνουν το έργο των startupers λίγο πιο εύκολο.

Ας δούμε μερικά:

Bitrix24.com – είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο social intranet που είναι δωρεάν για επιχειρήσεις με 12 ή λιγότερους εργαζόμενους. Η εφαρμογή έρχεται ως ένας συνδυασμός πολλών διαφορετικών εργαλείων όπως CRM , διαχείριση έργου (project management), streaming σε πραγματικό χρόνο, σχεδιασμό δραστηριοτήτων, κοινή χρήση αρχείων – κι αυτά είναι μόνο μερικά. Πρόκειται για μια cloud υπηρεσία όποτε η πρόσβαση μπορεί να γίνει από οπουδήποτε, είτε χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή ή το smartphone σας. Τέλος, αναβάθμιση σε απεριόριστούς χρήστες ξεκινά από 99 δολάρια το μήνα.

GotFreeFax.com – Σην εποχή των e -mail και των άμεσων μηνυμάτων θα σκεφτόσαστε πως οι συσκευές φαξ δεν έχουν πλέον σημασία. Αλλά ασύμφωνα με έρευνα του LinkedIn, οι συσκευές φαξ θα μας απασχολούν τουλάχιστον μέχρι το 2017.

Όπως θα έχετε ήδη μαντέψει από το όνομα του site, το GotFreeFax.com είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία που σας επιτρέπει να στείλετε μέχρι τρεις σελίδες φαξ δωρεάν ( το μέγιστο είναι δύο φαξ ανά ημέρα) σε οποιοδήποτε αριθμό στις Ηνωμένες Πολιτείες ή τον Καναδά . Η ιστοσελίδα προσφέρει επίσης pay-per-fax υπηρεσία σε περίπτωση που χρειαστεί να στείλετε περισσότερα.

RememberTheMilk.com – είναι ένα online εργαλείο παραγωγικότητας που βοηθά στις υποχρεώσεις και τη διαχείριση του χρόνου. Η υπηρεσία λειτουργεί ουσιαστικά ως all-in-one task manager, ηλεκτρονικό ημερολόγιο και to-do λίστα. Εκτός από το να σας επιτρέπει να μοιράζεστε και να διαχωρίζετε τα καθήκοντα με άλλα άτομα, η εφαρμογή μπορεί να ενσωματωθεί και στο Gmail.

Kolab.org – είναι ένας άνοιχτός server για ομάδες ο οποίος επιτρέπει την κοινή χρήση σημειώσεων, πρόσβαση στο e – mail, οργάνωση ημερολόγιο, διαχείριση έργου, συγκέντρωση νέων, συγχρονισμού τηλεφώνων και άλλα. Το Kolab είναι ασφαλές, αξιόπιστο, κινητή και εξασφαλίζει τη παραγωγικότητας σε κάθε βήμα. Μπορεί αρχικά να σας φανεί δύσκολο, αλλά μόλις το συνηθίσετε δε θα το αλλάξετε.

WaveApps.com – είναι ένα λογιστικό λογισμικό που είναι γρήγορο, απλό και εύκολο στη χρήση , προσφέροντας απεριόριστη έκδοση τιμολογίων και παρακολούθηση δαπανών. Είναι εντελώς δωρεάν για τις μικρές επιχειρήσεις με εννέα ή λιγότερους εργαζόμενους, έχει εγκριθεί από λογιστή και έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους μη – λογιστές. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε με ασφάλεια τον λογαριασμό της τράπεζάς σας και τους λογαριασμούς PayPal ή άλλες πηγές δεδομένων και οι συναλλαγές σας εισάγονται αυτόματα στο λογισμικό.

Join.me- Για όσες εταιρείες έχουν συχνά meetings ή τηλεδιασκέψεις το Join.me είναι το καταλληλότερο εργαλείο. Πρόκειται για μια εφαρμογή τηλεδιάσκεψης εξαιρετικά απλή στη χρήση της σας επιτρέπει να επανεξετάσετε έγγραφα και σχέδια, να εκαπιδεύσετε το προσωπικό σας, να δείξετε τα προϊόντα- και βασικά να γνωρίσει ο καθένας τα προϊόντα της εταιρείας. Μπορείτε ακόμα να κάνετε τις διατλαντικές διασκέψεις και παρουσιάσεις.