Patrick Dixon στο Fortune: Η ζωή το 2100, οι προβλέψεις για το μέλλον και ο διαγωνισμός ReTech Innovation!

Patrick Dixon στο Fortune: Η ζωή το 2100, οι προβλέψεις για το μέλλον και ο διαγωνισμός ReTech Innovation!
Ένας από τους πιο επιδραστικούς ομιλητές στον χώρο των επιχειρήσεων βρέθηκε στην Αθήνα και μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Fortune (βίντεο).

Ο Patrick Dixon σίγουρα μόνο απαρατήρητος δεν περνάει στη σκηνή. Έντονα εκφραστικός, «προκλητικός» και «διασκεδαστικός», όπως περιγράφει τον εαυτό του, έχει καταφέρει να χαρακτηριστεί ως ένας από τους 20 πιο επιδραστικούς εν ζωή ομιλητές για επιχειρηματικά θέματα από το Thinkers 50.

Tον παρακολούθησα ζωντανά σε μια δυναμική εμφάνισή του στο πλαίσιο του διαγωνισμού καινοτομίας ReTech Innovation Challenge, που εγκαινίασε η Lamda Development σε συνεργασία με τους Industry Disruptors – Game Changers. Ο διαγωνισμός, με κεντρικό σύνθημα «Εδώ Καινοτομούμε!», άνοιξε τις πόρτες των μεγαλύτερων εμπορικών κέντρων της Ελλάδας, προκειμένου να έρθουν σε επαφή οι καταστηματάρχες και οι επισκέπτες με τις νέες τεχνολογίες, που αναπτύσσουν νέοι Έλληνες επιχειρηματίες.

Η συνάντηση μας έλαβε χώρα την ημέρα του τελικού στις 21 Νοεμβρίου σε μια κινηματογραφική αίθουσα στο The Mall Athens, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή ως βασικός ομιλητής.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη συνέντευξη του στον Editor in Chief του Fortune Τάσο Ζάχο.