Ποιες ταινίες κυκλοφορούν στο σινεμά

Ποιες ταινίες κυκλοφορούν στο σινεμά

Προτάσεις για ταινίες που κυκλοφορούν στις αίθουσες.

«Ζευγάρι με το ζόρι» (κωμωδία)

Στην αξέχαστη ρομαντική κομεντί «Γυναίκα στη Θάλασσα», με την Γκόλντι Χόουν και τον Κερτ Ράσελ, μία κακομαθημένη πλούσια έπεφτε στη θάλασσα από το γιοτ της, πάθαινε αμνησία και έπεφτε στα «δίχτυα» ενός αγροίκου μαραγκού, που δεν είχε πληρώσει για τις υπηρεσίες του, ο οποίος, για να την εκδικηθεί, την έπειθε ότι ήταν η σύζυγός του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του. Σ’ αυτό το σύγχρονο ριμέικ της, οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί. Ο Εουχένιο Ντερμπέζ είναι ένας κακομαθημένος πλεϊμπόι, γόνος μιας εκ των πλουσιότερων οικογενειών του Μεξικού, που πέφτει στη θάλασσα από το γιοτ του και παθαίνει αμνησία. Η Άννα Φάρις, μια ανύπαντρη εργαζόμενη μητέρα στην οποία ο δύστροπος και αλαζόνας γόης χρωστά χρήματα, τον βρίσκει τυχαία και τον περιμαζεύει, μόνο για να τον πείσει ότι είναι ο άνδρας της και πατέρας των παιδιών της!

Μια κωμωδία για το σήμερα

Το κλασικό πια «Γυναίκα στη Θάλασσα» του Γκάρι Μάρσαλ γυρίστηκε το 1987 και είχε τόση επιτυχία που εδώ και καιρό η MGM έψαχνε τον σωστό χρόνο και τη σωστή ομάδα για να γυρίσει ένα ριμέικ. Πράγμα που συνέβη τελικά τρεις δεκαετίες μετά, υπό τη σκηνοθεσία του Ρομπ Γκρίνμπεργκ (How I Met Your Mother) και με τους Εουχένιο Ντερμπέζ και Άννα Φάρις στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Για να μην πέσουν στην παγίδα των συγκρίσεων με το «Γυναίκα στη Θάλασσα», στο «Ζευγάρι με το Ζόρι» ένας ζάμπλουτος Μεξικανός κάνει τη ζωή «πατίνι» σε μια Αμερικανίδα που τα βγάζει πέρα με μεγάλη δυσκολία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Solife.gr