Πόλεμος ανακοινώσεων ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για το τιμολόγιο Μαυρίκου

Πόλεμος ανακοινώσεων ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για το τιμολόγιο Μαυρίκου

«Άλλα είναι τα μεγάλα προβλήματα που αφορούν σήμερα τους Έλληνες».

Επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό εξαπολύει η ΝΔ απαντώντας στις ανακοινώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου και του ΣΥΡΙΖΑ.

«Την ώρα που η χώρα καταστρέφεται, στην αρχή με κλειστές τράπεζες και τώρα με κλειστά σύνορα, όλοι οι Έλληνες περιμένουν την απολογία της μοιραίας παρέας εξουσίας και του μοιραίου πρωθυπουργού κ. Τσίπρα. Για τις δραματικές εξελίξεις στο προσφυγικό, τη νεκρή οικονομία, τον πρωτοφανή αυταρχισμό και το σκληρό κομματικό Κράτος», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Συγγρού και προσθέτει: «Αυτά τα μεγάλα και σοβαρά απασχολούν σήμερα τους Έλληνες. Όχι κάποιο απλήρωτο τιμολόγιο του 2010. Πέραν τούτου ουδέν».

Άμεση απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στην ανακοίνωση – απάντηση της ΝΔ απάντησε σχεδόν αμέσως ο ΣΥΡΙΖΑ με νέα ανακοίνωση, που αναφέρει:

Η ΝΔ, μετά τη δημοσιοποίηση σχετικού τιμολογίου, επιβεβαιώνει με ανακοίνωσή της ότι ο κατηγορούμενος για εκβιασμούς Π .Μαυρίκος είχε δοσοληψίες μαζί της έναντι παχυλής αμοιβής. Τα υπόλοιπα ερωτήματα όμως παραμένουν για τη ΝΔ και τον κ .Μητσοτάκη.

Ποιες ακριβώς ήταν οι υπηρεσίες που παρείχε ο Π. Μαυρίκος στη ΝΔ ; Για ποιό λόγο αναφέρεται το Ελληνικό Δημόσιο ως πιστωτής και επιβαρύνονται οι Έλληνες φορολογούμενοι;

Η ΝΔ είχε αποδεδειγμένα σχέσεις με ένα βρώμικο κύκλωμα εκβιαστών το οποίο και χρησιμοποιούσε για την προπαγάνδα της.

O κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ είναι υπόλογοι απέναντι στον ελληνικό λαό. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αφήσει τον υπόκοσμο να λυμαίνεται άλλο τον τόπο.