Σκουλαρίκια και ρολόγια από παλιά iPhone

Σκουλαρίκια και ρολόγια από παλιά iPhone

Δίνοντας δεύτερη ζωή στα εξαρτήματα του παλιού τηλεφώνου!

Ο Chris Koerner εργαζόταν σε ένα κατάστημα επισκευής iPhone και παρατηρούσε συνεχώς πόσα εξαρτήματα πετιούνταν, καταλήγοντας, όσα δεν ανακυκλώνονται -περίπου το 25%- σε κάποια χωματερή. Είχε την ιδέα να τα χρησιμοποιήσει και να φτιάξει από αυτά χρήσιμα καθημερινά αντικείμενα, από σκουλαρίκια και σουβέρ μέχρι ρολόγια.

Εδώ και λίγες ημέρες, στην καμπάνια του στο Kickstarter με τίτλο Twice Used, ο Chris ενθαρρύνει τους ανθρώπους να αγοράσουν αλυσίδες φτιαγμένες από κρύσταλλο οθόνης, σκουλαρίκια από το home button, κορνίζες, σουβέρ, ρολόγια τοίχου, σουπλά, coffee tables κ.ά., όλα φτιαγμένα από άχρηστα iPhone που ο ίδιος συγκέντρωσε από καταστήματα επισκευής.

Προς το παρόν δεν είναι δυνατόν να στείλει κάποιος τη συσκευή του στον Chris. Η καμπάνια λειτουργεί ως σημείο πώλησης των αντικειμένων και με τα χρήματα η ομάδα θα δημιουργήσει ένα online κατάστημα για αυτά.

1/6

To εργαστήριο του Twice Used λαμβάνει εξαρτήματα από όλο τον κόσμο. Έτσι, τα αντικείμενα που φτιάχνει μπορούν να «προέρχονται» από οπουδήποτε. Έχουν μια κρυφή ιστορία το καθένα και μια ζωή που παρατείνεται χάρη στο πρότζεκτ από την Αλαμπάμα.

Μέσα σε 11 ημέρες, και έως την ώρα που γραφόταν αυτή η είδηση, η καμπάνια είχε συγκεντρώσει $3.000 από τα 10.000 του στόχου.

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας:

Διαβάστε ακόμη: Τι να κάνεις το παλιό σου iPhone