Στα σκαριά νέα ταινία «Supergirl» από τις Warner Bros και DC Entertainment

Στα σκαριά νέα ταινία «Supergirl» από τις Warner Bros και DC Entertainment
epa06903719 US actress Melissa Benoist attends a press event for the television series Supergirl on the third day of Comic Con International in San Diego, California, USA, 21 July 2018. The San Diego 2018 Comic-Con International event runs from 19 to 22 July 2018. EPA/DAVID MAUNG

Η Μελίστα Μπένοϊστ, που υποδύεται τη «Supergirl» στην τηλεοπτική σειρά, δεν θα αναλάβει τον ρόλο στην ταινία.

Οι Warner Bros. και DC Entertainment ενώνουν τις δυνάμεις τους για την παραγωγή νέας ταινίας «Supergirl». Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Deadline, η ξαδέρφη του Superman πρόκειται να εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη, σε νέα ταινία το σενάριο της οποίας θα υπογράφει ο Oren Uziel.

Το στούντιο δεν έχει προσλάβει ακόμη σκηνοθέτη, αλλά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι πιθανώς η σκηνοθεσία να ανατεθεί σε γυναίκα. Η Μελίστα Μπένοϊστ, που υποδύεται τη «Supergirl» στην τηλεοπτική σειρά, δεν θα αναλάβει τον ρόλο στην ταινία.

Στο πρώτο φιλμ του 1984, η Έλεν Σλέιτερ ερμήνευσε τη δημοφιλή ηρωίδα. Ενώ στα κόμικς, η σούπερ ηρωίδα εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο «Comics Action # 252», από τον συγγραφέα Ότο Μπλάιντερ και τον εικονογράφο Αλ Πλαστίνο. Είναι η ιστορία της Kara Zor-El, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη Argo- ένα κομμάτι του Crypton που σώθηκε από την καταστροφή. Όταν η πόλη ήταν καταδικασμένη, η Kara στάλθηκε στη Γη από τους γονείς της για να ανατραφεί από τον ξάδερφό της Kal-El, γνωστό ως Superman.

Δεν έχει γνωστοποιηθεί αν ο Χένρι Καβίλ θα επαναλάβει τον ρόλο του ως Superman στην επερχόμενη ταινία, όμως πρόσφατα αποκάλυψε ότι «θέλει να μιλήσει ακόμη περισσότερο για την ιστορία» όταν ρωτήθηκε για την επιστροφή του στο σύμπαν της DC. «Αν ξεκινήσει να πραγματοποιείται σε συνεργασία με τους συναρπαστικούς κινηματογραφιστές, με τους οποίους έχω στενές σχέσεις, τότε θα το κάνω, γιατί θέλω να πω περισσότερα για την ιστορία του Superman», ανέφερε.