Θέλετε την Kim Kardashian συνεχώς μαζί σας; Τώρα μπορείτε με 2,99 δολάρια το μήνα

Θέλετε την Kim Kardashian συνεχώς μαζί σας; Τώρα μπορείτε με 2,99 δολάρια το μήνα

Μια νέα εφαρμογή φέρνει τις αδερφές Kardashian στη... τσέπη σας.

Η οικογένεια Kardashian-Jenner (καθώς και οι μικρές Kendall και Kylie Jenner έχουν μπει σε αυτόν τον «διαφημιστικό χορό») έχουν καταφέρει να βγάζουν εκατομμύρια δολάρια με μια τους… πόζα.

Τα περιοδικά και τα κοινωνικά δίκτυα, όμως, δεν ήταν αρκετά για εκείνες και αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη δική τους πληρωμένη εφαρμογή σε συνεργασία με την εταιρεία media, Whalerock Industries.

Οι εφαρμογές είναι μέρος της στρατηγικής που ακολουθούν πλέον οι εταιρείες και απευθύνονται κατευθείαν στον καταναλωτή, η πώληση περιεχομένου δηλαδή γίνεται άμεσα και σε κάθε άτομο ξεχωριστά μέσα από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι μέσα απ’ τη τηλεόραση.

Οι Kardashians και οι Jenners είναι οι στυλοβάτες του E!, του καλωδιακό καναλιού, και θα συνεχίσουν να είναι, αλλά οι εφαρμογές ανοίγουν έναν «νέο» δρόμο στην επικοινωνία με τους θαυμαστές τους, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει κι άλλο το εισοδήματα τους.

Ήδη η Kim και η Khloe Kardashian έχουν τη δική τους εφαρμογή και ακολούθησαν και οι μικρότερες Kendall και Kylie Jenner – αυτό μεταφράζεται σε 11,96 δολάρια το μήνα για τις τέσσερις. Σύντομα στη «συλλογή» θα έρθει να προστεθεί και η εφαρμογή της Kourtney Kardashian, σύμφωνα με την Whalerock.

Οι εφαρμογές είναι μια «προεπισκόπηση» για το πώς θα είναι να μέσα ενημέρωσης στο μέλλον, όπου ο θεατής γίνεται συνδρομητής άμεσα με τους διάσημους και τα εμπορικά σήματα που τον ενδιαφέρουν περισσότερο.

Οι εφαρμογές αυτές και οι «συνοδευτικές» – ιστοσελίδες , έχουν βίντεο, ημερολόγια, και μια ποικιλία lifestyle περιεχομένου (όπως συμβουλές ομορφιάς και ταξιδιωτικοί οδηγοί). Οι διασημότητες «εμπλέκονται στη δημιουργία περιεχομένου σε καθημερινή βάση» εξηγεί ο εκπρόσωπος της Whalerock.

Μόλις οι οπαδοί πληρώσουν για τις εφαρμογές, υπάρχουν περισσότεροι τρόποι για τους celebrities να βγάλουν χρήματα απ’ τα κέρδη επί των επισκέψεων στη σελίδα τους ή τις πωλήσεις προϊόντων, για παράδειγμα.

Η εταιρεία ψάχνει celebrities «πρώτης κατηγορίας» ώστε να τους συμπεριλάβει στη λίστα της και να δημιουργήσουν αντίστοιχες εφαρμογές.