To Four Seasons… πετάει!

To Four Seasons… πετάει!

Η αλυσίδα ξενοδοχείων παρέχει υπερπολυτελείς πτήσεις για τους πελάτες της σε ένα ειδικά διαμορφωμένο Boeing 757.

Τέσσερα ταξιδιωτικά πακέτα σε όλον τον κόσμο θα παρέχει η εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων Four Seasons στους πελάτες της, με το ειδικά διαμορφωμένο και πολυτελές αεροσκάφος τύπου Boeing 757.

Το εσωτερικό του αεροσκάφους περιλαμβάνει υφαντά μάλλινα χαλιά, χειροποίητα δερμάτινα καθίσματα, καθώς και άλλες υπηρεσίες που θα προσφέρουν στους επιβάτες του στιγμές χαλάρωσης, αλλά και ένα μοναδικό και ιδιαίτερο ταξίδι.

1/3

Σύμφωνα με την εταιρεία, το πρώτο ταξιδιωτικό πακέτο περιλαμβάνει επίσκεψη στο Ταζ Μαχάλ, θα διαρκεί 24 ημέρες και θα κοστίζει 132.000 δολάρια ανά άτομο.

Το δεύτερο ταξιδιωτικό πακέτο θα διαρκεί 24 ημέρες και αποτελείται από ένα ιδιωτικό δείπνο στο Σινικό Τείχος της Κίνας, καθώς και καταδύσεις στις Μαλβίδες, ενώ η τιμή του ανέρχεται στα 132.000 δολάρια ανά άτομο.

Το τρίτο ταξιδιωτικό πακέτο περιλαμβάνει επίσκεψη στην Κόστα Ρίκα και σαφάρι στο εθνικό πάρκο Σερενγκέτι στην Αφρική. Η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι 25 ημέρες, ενώ όλο το πακέτο θα κοστίζει 137.000 δολάρια ανά άτομο.

Το τέταρτο ταξιδιωτικό πακέτο κοστίζει 106.000 δολάρια ανά άτομο, θα διαρκεί 19 ημέρες και θα έχει προορισμό το Ντουμπάι και την Ιταλία.