«The Wall» Live in Athens

«The Wall» Live in Athens

O Roger Waters επιστρέφει με το διαχρονικό του αριστούργημα στην καλοκαιρινή Αθήνα.

Είχα την τύχη να απολαύσω, για πρώτη φορά, το «The Wall» το 1990 στο Βερολίνο για τον εορτασμό της πτώσης του Τείχους, καθώς και πολύ αργότερα σε ένα υπέροχο σόου με λέιζερ και φώτα στο Πλανητάριο του Μονάχου. Και οι δύο εμπειρίες θα μου μείνουν αξέχαστες. Τώρα θα απολαύσουμε όλοι -κάποιοι για μία ακόμα φορά- το οπτικοακουστικό υπερθέαμα «The Wall» στην Αθήνα. Και μάλιστα όχι όπως το είδαμε πριν δύο χρόνια στο κλειστό του γηπέδου μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α., αλλά επανασχεδιασμένο με νέες προεκτάσεις!

Ο Roger Waters δηλώνει σχετικά: «Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος που επιστρέφουμε με το ‘The Wall’ στην Ευρώπη. Έχω επανασχεδιάσει το show ειδικά για μεγάλους συναυλιακούς χώρους. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά πολύ καλό. Ακόμη πιο εντυπωσιακό, συγκινητικό και δραματικό από ποτέ. Η συγκεκριμένη παραγωγή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί 40 χρόνια πριν. Δεν θα μπορούσαμε να επιτύχουμε ικανοποιητικά την συναισθηματική, μουσική και θεατρική απόδοση του έργου. Με τη βοήθεια, όμως, της σύγχρονης τεχνολογίας, αυτό είναι πλέον εφικτό».

Διαβάστε: Μπορεί η μουσική να υπερνικήσει την κρίση

Ο Waters, συνιδρυτής και κύριος συνθέτης των Pink Floyd, θα μας «μιλήσει» με όχημα το αριστουργηματικό «The Wall» για την αποξένωση και την μετάλλαξη του ατόμου σε μια εποχή που, αυτά τα δύο, μοιάζουν περισσότερο επίκαιρα από ποτέ. Ή ίσως είναι πιο ακριβές να πούμε πως το «The Wall», αν και δημιουργήθηκε το 1979, δεν έχασε ποτέ την διαχρονική του αξία.

Η περιοδεία του «The Wall» είναι μια από τις πιο επιτυχημένες στην ιστορία της rock, έχοντας ήδη 192 παραστάσεις στο ενεργητικό της και 3,3 εκατ. θεατές σε όλο τον κόσμο. Αν την χάσετε… θα χάσετε!

Roger Waters «The Wall», 31 Ιουλίου, Ολυμπιακό Στάδιο, Αθήνα.

 

 

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Αθήνα
TICKETHOUSE
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς).
Τηλ.: 210 3608 366

Θεσσαλονίκη 
MUSICLAND
Μητροπόλεως 102
Τηλ.: 2310 264 880

Online Sales: www.ticketpro.gr