Γκρίνια στο Ποτάμι και νέες αιχμές Θεοχάρη κατά Θεοδωράκη

Γκρίνια στο Ποτάμι και νέες αιχμές Θεοχάρη κατά Θεοδωράκη

«Ο Θεοδωράκης υπεύθυνος για την καθοδική πορεία του Ποταμιού», δήλωσε ο κ. Θεοχάρης- Ενοχλημένος ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Τα μειωμένα ποσοστά του Ποταμιού έχουν φέρει, όπως φαίνεται, γκρίνια στις τάξεις των στελεχών του κόμματος. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο βουλευτής Χάρης Θεοχάρης απέδωσε την καθοδική πορεία του κινήματος στον Σταύρο Θεοδωράκη.

«Δεν με ενδιαφέρει να διεκδικήσω την ηγεσία του κόμματος, αντικαθιστώντας τον Σταύρο Θεοδωράκη (…)Το Ποτάμι δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει την αυτόνομη πορεία του, αλλά θα πρέπει να διερευνήσει τις προοπτικές συγκρότησης ενός ευρύτερου κοινού μετώπου στον χώρο του Κέντρου, ως ανάχωμα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία», δήλωσε ο κ. Θεοχάρης που παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν τον ενδιαφέρει να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος.

Ο κ. Θεοδωράκης έδωσε τη δική του, αιχμηρή απάντηση στον Χάρη Θεοχάρη μέσω της εκπομπής «Mega Σαββατοκύριακο»: «Εδώ υπάρχει ένα κίνημα και στο κίνημα ανήκουν αυτοί που πιστεύουν σ’ αυτό. Το συνέδριο θα καθορίσει πως αυτό το κίνημα θα δυναμώσει και όχι πως θα διαλυθεί. Αποδεκτές οι δημόσιες διαφοροποιήσεις αλλά αυτό δε σημαίνει ότι χτίζουμε μία Βαβέλ . Όλα έχουν ένα όριο και το όριο αυτό θα είναι το συνέδριο».

Παράλληλα, προσέθεσε: «Η ευθύνη για τα πρόσωπα που έχω επιλέξει ,η ευθύνη για αυτούς που μιλάνε σήμερα είναι δική μου το Ποτάμι δεν έχει τελειώσει. Το Ποτάμι θα συνεχίσει. Η έννοια έκφραση του κινήματος είναι θέμα του επικεφαλής και του συνεδρίου και αυτό πρέπει να το σέβονται όλοι».