Σε αναχρηματοδότηση των θυγατρικών της προχωρά η Βιοχάλκο

Σε αναχρηματοδότηση των θυγατρικών της προχωρά η Βιοχάλκο

Τις δανειακές υποχρεώσεις των θυγατρικών της θα καλύψει η εταιρεία με τη σύναψη κοινοπρακτικών δανείων ύψους 889,5 εκατ. ευρώ.

Με τη σύναψη κοινοπρακτικών δανείων πενταετούς διάρκειας ύψους 889,5 εκατ. ευρώ προχωρά ο όμιλος Βιοχάλκο στην αναχρηματοδότηση των δανειακών υποχρεώσεων των θυγατρικών του.

Συγκεκριμένα:

Η εταιρεία ΕΤΕΜ ανακοίνωσε την αναχρηματοδότηση μέρους των υφιστάμενων δανειακών υποχρεώσεων της εταιρείας, με τη σύναψη κοινοπρακτικού εμπραγμάτως εξασφαλισμένου κοινού ομολογιακού δανείου, συνολικού ύψους 38,25 εκατ. ευρώ, με συνδιοργανωτές την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, την Alpha Τράπεζα και την Eurobank Ergasias A.E. Το δάνειο, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρίας αντιπροσωπεύει περίπου το 72% των τραπεζικών δανειακών υποχρεώσεων της εταιρείας, είναι διάρκειας 5 ετών, με δυνατότητα διετούς παράτασης.

Η εταιρεία Ελληνικά Καλώδια ανακοίνωσε την αναχρηματοδότηση μέρους των υφιστάμενων δανειακών υποχρεώσεων της εταιρείας με την υπογραφή κοινοπρακτικού εμπραγμάτως εξασφαλισμένου κοινού ομολογιακού δανείου, ύψους 76,53 εκατ. ευρώ, με συνδιοργανωτές την Εθνική Τράπεζα, την Alpha Τράπεζα, την Eurobank Ergasias και την Τράπεζα Πειραιώς. Το δάνειο, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρίας, αντιπροσωπεύει περίπου το 80% των τραπεζικών δανειακών υποχρεώσεων της εταιρείας, είναι διάρκειας 5 ετών, με δυνατότητα διετούς παράτασης.

Διαβάστε ακόμη: «Η Βιοχάλκο δεν μετακομίζει»

Η εταιρεία Χαλκόρ ανακοινώνει την αναχρηματοδότηση μέρους των υφιστάμενων δανειακών υποχρεώσεων του Ομίλου με την υπογραφή κοινοπρακτικών εμπραγμάτως εξασφαλισμένων κοινών ομολογιακών δανείων, συνολικού ύψους Ευρώ 270,12 εκατ. ευρώ με συνδιοργανωτές την Εθνική Τράπεζα, την Alpha Τράπεζα, την Eurobank Ergasias και την Τράπεζα Πειραιώς. Τα δάνεια, που αντιπροσωπεύουν περίπου το 74% των τραπεζικών δανειακών υποχρεώσεων των ελληνικών εταιρειών του Ομίλου, είναι διάρκειας 5 ετών, με δυνατότητα διετούς παράτασης.

Η εταιρεία Σιδενόρ ανακοινώνει την αναχρηματοδότηση μέρους των υφιστάμενων δανειακών υποχρεώσεων του Ομίλου με την υπογραφή κοινοπρακτικών εμπραγμάτως εξασφαλισμένων κοινών ομολογιακών δανείων, συνολικού ύψους 298,4 εκατ. ευρώ, με συνδιοργανωτές την Εθνική Τράπεζα, την Alpha Τράπεζα, την Eurobank Ergasias και την Τράπεζα Πειραιώς. Τα δάνεια, που αντιπροσωπεύουν περίπου το 81% των τραπεζικών δανειακών υποχρεώσεων των ανωτέρω εταιρειών του Ομίλου, είναι διάρκειας 5 ετών, με δυνατότητα διετούς παράτασης,

Η εταιρεία ΕΛΒΑΛ ανακοινώνει την αναχρηματοδότηση μέρους των υφιστάμενων δανειακών υποχρεώσεων του Ομίλου με την υπογραφή κοινοπρακτικών εμπραγμάτως εξασφαλισμένων κοινών ομολογιακών δανείων, συνολικού ύψους 158,9 εκατ. ευρώ, με συνδιοργανωτές την Εθνική Τράπεζα, την Αλφα Τράπεζα, την Eurobank Ergasias και την Τράπεζα Πειραιώς.Τα δάνεια που αντιπροσωπεύουν περίπου το 79% των τραπεζικών δανειακών υποχρεώσεων των ελληνικών εταιρειών του Ομίλου, είναι διάρκειας 5 ετών, με δυνατότητα διετούς παράτασης,

Η εταιρεία Σωληνουργία Κορίνθου ανακοινώνει την αναχρηματοδότηση μέρους των υφιστάμενων δανειακών υποχρεώσεων της με την υπογραφή κοινοπρακτικών εμπραγμάτως εξασφαλισμένων κοινών ομολογιακών δανείων, συνολικού ύψους έως 47,3 εκατ. ευρώ με συνδιοργανωτές την Εθνική Τράπεζα, την Αλφα Τράπεζα, την Eurobank Ergasias και την Τράπεζα Πειραιώς. Τα δάνεια, που αντιπροσωπεύουν περίπου το 99,9% των τραπεζικών δανειακών υποχρεώσεων της εταιρείας, είναι διάρκειας 5 ετών, με δυνατότητα διετούς παράτασης.

Διαβάστε ακόμη: Η ΛΙΣΤΑ: Πτώση πωλήσεων, κερδών και έλλειψη ρευστότητας