Ένα εκατομμύριο ευρώ για το αυτοκίνητο του Πολ Γουόκερ!

Ένα εκατομμύριο ευρώ για το αυτοκίνητο του Πολ Γουόκερ!

Στο σφυρί βγαίνει το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αδικοχαμένος πρωταγωνιστής σε μία από τις ταινίες του «Fast & Furious».

Ο θάνατός του σε τραγικό αυτοκινηστικό δυστύχημα προκάλεσε ανείπωτη θλίψη στην οικογένεια και τους ανθρώπους του και αναστάτωσε το Χόλιγουντ και τα διεθνή Μέσα. Ο Πολ Γουόκερ έγινε το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των τελευταίων τριών μηνών. Μια μεγάλη μερίδα του κοινού, ακόμα και αν δεν είχε δει ποτέ καμία ταινία του, έριξε μια ματιά και άρχισε να μιλάει για αυτές και τον πρωταγωνιστή τους. Όσο για την ταινία «Fast & Furious» και τα sequels της, οι περισσότεροι γνωρίζουν πια και τις μικρότερες λεπτομέρειες τους.

H υπερβολική ταχύτητα στοίχισε τη ζωή στον Πολ Γουόκερ

Το μοναδικό αυτοκίνητο από όσα χρησιμοποίησε ο Πολ Γουόκερ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της συγκεκριμένης σειράς ταινιών  και σώθηκε, βγαίνει στο σφυρί! Tο αυτοκίνητο ανήκει σε συλλέκτη, οποίος αποφάσισε να το δημοπρατήσει σε Μόναχο. Η κίνηση του ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και σχολίων, τα οποία μιλούν για εκμετάλλευση του θανάτου του ηθοποιού.

Το πόσο εκκίνησης της δημοπρασίας λέγεται ότι θα είναι γύρω στα ένα εκατομμύριο ευρώ και το μισό ποσό θα δοθεί στο ίδρυμα που είχε δημιουργήσει ο ηθοποιός.

Πηγή: theToc.gr