Αντετοκούνμπο vs Σενγκούν: Από το EuroBasket στο… beef Μπακς – Ρόκετς

Αντετοκούνμπο vs Σενγκούν: Από το EuroBasket στο… beef Μπακς – Ρόκετς
Alperen Sengun of Turkiye competes with Giannis Antetokounmpo of Greece during the FIBA EuroBasket 2025 Semi Finals match between Greece and Turkiye at Xiaomi Arena in Riga, Latvia, on September 12, 2025. (Photo by Stefanos Kyriazis/NurPhoto) (Photo by Stefanos Kyriazis / NurPhoto via AFP) Photo: AFP
Η ατάκα του Σενγκούν για τον Γιάννη, η ψύχραιμη απάντηση του Greek Freak και η συνέχεια στο ΝΒΑ με Μπακς και Ρόκετς να τσακώνονται για τον… GOAT.

Η αναμέτρηση της Ελλάδας με την Τουρκία στο EuroBasket 2025 άναψε φωτιές εκτός παρκέ, με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Αλπερέν Σενγκούν.

Η αρχή έγινε από τον Τούρκο σέντερ, ο οποίος σχολίασε ότι ο Greek Freak «δεν είναι και τόσο καλός πασέρ». Η απάντηση του Γιάννη ήταν άμεση αλλά ψύχραιμη:

«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν του αρέσει να μιλάει πολύ, αφήνω το παιχνίδι μου να μιλήσει. Μπαίνω στη 13η σεζόν μου στο ΝΒΑ και έχω κερδίσει τα πάντα. Έχω μια υπέροχη οικογένεια, ανθρώπους που με στηρίζουν και αγαπώ αυτόν τον τρόπο ζωής… Πήγαινε δες τα κλιπ στο YouTube».

Στο πλευρό του στάθηκε και ο Βασίλης Σπανούλης, υπερασπιζόμενος τον αρχηγό της Εθνικής.

Η κόντρα δεν έμεινε στην Ευρώπη. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι Μιλγουόκι Μπακς και οι Χιούστον Ρόκετς μετέφεραν το θέμα στα social media, ανοίγοντας… beef για τον τίτλο του GOAT.

Και οι δύο ομάδες ανάρτησαν φωτογραφίες με κατσίκες (goat), παίζοντας με τη διπλή έννοια της λέξης — greatest of all time και το ζώο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: