Νέος Κόσμος: Θανάσιμος ξυλοδαρμός μετά από διαφωνία στον δρόμο – Βίντεο ντοκουμέντο

Νέος Κόσμος: Θανάσιμος ξυλοδαρμός μετά από διαφωνία στον δρόμο – Βίντεο ντοκουμέντο
Athens Greece September 12, 2019 View of a Greek police car driving through the streets of Athens in the evening Photo: Shutterstock
Σοκ προκαλεί η νέα υπόθεση ακραίας οδικής βίας στον Νέο Κόσμο, όπου ένας 58χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από έναν 29χρονο, ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του.

Λίγο πριν το μεσημέρι της Τετάρτης αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο 29χρονος που παραδέχθηκε ότι ξυλοκόπησε βάναυσα τον 58χρονο στον Νέο Κόσμο, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να καταλήξει λίγες ώρες αργότερα στον «Ευαγγελισμό». Το περιστατικό, που ξεκίνησε ως μια διαφωνία στον δρόμο, εξελίχθηκε σε μια ανεξέλεγκτη σύγκρουση με τραγική κατάληξη.

Βίντεο που κατέγραψε το ΕΡΤnews αποτυπώνουν τόσο την καταδίωξη του αυτοκινήτου του θύματος από δύο μηχανάκια όσο και την άφιξη του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος είπε στους αστυνομικούς πως του κατάφερε «τρεις μπουνιές», προσπαθώντας να υποστηρίξει ότι δεν είχε πρόθεση να τον τραυματίσει τόσο σοβαρά. Ανέφερε, επίσης, ότι το επεισόδιο δεν ξεκίνησε στο σημείο όπου εντοπίστηκε αιμόφυρτος ο 58χρονος, αλλά στη Μάχης Αναλάτου, όπου –όπως ισχυρίζεται– δέχθηκε πρώτος επίθεση με σπρέι πιπεριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ένταση που ακολούθησε οδήγησε σε μια 15λεπτη καταδίωξη μέσα στα στενά του Νέου Κόσμου. Η Αστυνομία έχει συγκεντρώσει εκτενές οπτικό υλικό από κάμερες καταστημάτων και κατοικιών της περιοχής, το οποίο επιβεβαιώνει σε μεγάλο βαθμό τα στοιχεία για χρήση του σπρέι και τη διαδρομή που ακολούθησαν οι δύο άνδρες.

Η ιατροδικαστική εξέταση κατέδειξε ότι ο 58χρονος υπέστη ανακοπή, ωστόσο φέρει και βαριές κακώσεις σε πρόσωπο και τράχηλο, αποτυπώνοντας την ένταση των χτυπημάτων. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο 29χρονος τον γρονθοκόπησε επανειλημμένα και στη συνέχεια τον χτύπησε με το κεφάλι στο τιμόνι του οχήματος.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνει η Αστυνομία και στο γεγονός ότι ο 29χρονος έχει απασχολήσει τις Αρχές άλλες τρεις φορές για παρόμοια περιστατικά οδικής βίας στην ίδια περιοχή. Σε ένα από αυτά, μάλιστα, τον περασμένο Οκτώβριο φέρεται να είχε απειλήσει οδηγούς με κοπίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: