1ο Διεθνές Συνέδριο για την Πράσινη Καινοτομία και την Κυκλική Οικονομία

1ο Διεθνές Συνέδριο για την Πράσινη Καινοτομία και την Κυκλική Οικονομία
Το GR-I-CE 2024 δημιουργεί ένα οικοσύστημα όπου ευδοκιμούν η ανταλλαγή γνώσεων και η ανάπτυξη συνεργασιών.

 

Όραμα και Στόχοι

Το GRICE 2024 φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα μοναδικό, υβριδικό, διεθνές συνέδριο που θα συνδυάζει υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκές παρουσιάσεις με την ανάπτυξη δικτύων συνεργασίας. Κατά τις εργασίες του Συνεδρίου, ακαδημαϊκοί, ερευνητές, νεοφυείς επιχειρήσεις και εκπρόσωποι επιχειρήσεων θα ανταλλάξουν γνώσεις και θα αναπτύξουν συνέργειες στους τομείς της περιβαλλοντικής αποκατάστασης, της διαχείρισης αποβλήτων και της βιώσιμης ανάπτυξης, παρουσιάζοντας λύσεις κυκλικότητας και καινοτομίας.

Χρονοδιάγραμμα

Προθεσμία υποβολής περιλήψεων: 30 Ιουνίου 2024

Ειδοποίηση αποδοχής: 15 Ιουλίου 2024

Προθεσμία υποβολής Επιστημονικών Εργασιών: 8 Σεπτεμβρίου 2024

Διεξαγωγή GRICE 2024: 20-23 Οκτωβρίου 2024
Για Ακαδημαϊκούς, Ερευνητές και Διδακτορικούς Φοιτητές
Το GRICE 2024 προσφέρει ευκαιρίες σε ερευνητές να δημοσιεύσουν την έρευνά τους σε αναγνωρισμένα διεθνή περιοδικά. Οι επιλεγμένες εργασίες θα έχουν την δυνατότητα να συμπεριληφθούν σε ειδικά τεύχη των περιοδικών DiscoverSustainability (συντελεστής απήχησης 2,6) και SustainableFutures (συντελεστής απήχησης 5,5), ενώ θα ανακοινωθούν και άλλα ειδικά τεύχη.
Επιπλέον, οι επιλεγμένες εργασίες θα δημοσιευθούν ως κεφάλαια σε ένα βιβλίο από τον όμιλο CRCPress/Taylor & Francis, ενώ όλες οι επιστημονικές εργασίες θα συμπεριληφθούν στο βιβλίο πρακτικών του Συνεδρίου. Η συνεργασία αυτή εξασφαλίζει ότι η έρευνα των συμμετεχόντων θα αποκτήσει σημαντική προβολή και αναγνώριση στην επιστημονική κοινότητα.
Υποβάλετε την περίληψή σας εδώ: griceconf.eu/submissions
Για Νεοφυείς Επιχειρήσεις και Εταιρείες
Οι συμμετέχοντες του Συνεδρίου θα έχουν την ευκαιρία να προγραμματίσουν συναντήσεις με άλλους συμμετέχοντες (π.χ. ακαδημαϊκούς, ερευνητές, νεοσύστατες επιχειρήσεις και εκπροσώπους εταιρειών). Μια ειδική πλατφόρμα θα είναι αφιερωμένη στη διεξαγωγή συναντήσεων B2BB2A και A2A, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να συναντηθούν, να ανταλλάξουν ιδέες και να συζητήσουν ευκαιρίες συνεργασίας.
Παράλληλα, οι συμμετέχοντες με φυσική παρουσία θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν πολιτιστικούς και αρχαιολογικούς χώρους, καθώς και το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τον χώρο διεξαγωγής του Συνεδρίου. Δεδομένου ότι αναμένεται κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου οι καιρικές συνθήκες να είναι κατάλληλες, θα υπάρξει και η δυνατότητα συμμέτοχής σε προαιρετικές πολιτιστικές και τουριστικές δραστηριότητες.
Κάνετε την εγγραφή σας εδώ:griceconf.eu
Το GRICE 2024 είναι μια μοναδική ευκαιρία για όσους ενδιαφέρονται να προάγουν τη βιώσιμη ανάπτυξη μέσω της καινοτομίας και της κυκλικής οικονομίας. Εγγραφείτε τώρα και γίνετε μέρος αυτής της σημαντικής εκδήλωσης που υπόσχεται να φέρει αλλαγές στον τομέα της περιβαλλοντικής τεχνολογίας.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Οργανωτική Επιτροπή μέσω τουinfo@griceconf.eu.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: