Accor: Έκπτωση 20% φέτος την άνοιξη για κρατήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη και όχι μόνο

Accor: Έκπτωση 20% φέτος την άνοιξη για κρατήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη και όχι μόνο
Η εαρινή προσφορά της Accor με έκπτωση 20% ισχύει για όλες τις διαμονές με ευέλικτες τιμές έως τις 28 Φεβρουαρίου 2024 στα συμμετέχοντα ξενοδοχεία.

Καθώς ο χειμώνας πλησιάζει στο τέλος του και έρχεται η άνοιξη, τώρα είναι η ιδανική περίοδος να σχεδιάσετε τα μελλοντικά σας ταξίδια. Είτε θέλετε να απολαύσετε τους  ανθισμένους κήπους της Βουδαπέστης, είτε ονειρεύεστε ένα χαλαρωτικό ταξίδι στο Μόναχο ή υπαίθριες περιπέτειες, μια ξεχωριστή ανοιξιάτικη απόδραση σας περιμένει.

Η Accor λανσάρει μια ολοκαίνουργια προσφορά φέτος την άνοιξη, παρέχοντας στους επισκέπτες της έκπτωση 20% σε κρατήσεις με ευέλικτες τιμές για τουλάχιστον δύο διανυκτερεύσεις σε σχεδόν 2.000 συμμετέχοντα ξενοδοχεία σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική.

Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη έως τις 28 Φεβρουαρίου 2024, και ισχύει για διαμονές από 1 Απριλίου έως 27 Μαΐου 2024.

Οι τιμές που απολαμβάνουν τα μέλη του προγράμματος αφοσίωσης της Accor ALL – Accor Live Limitless θα ισχύουν επίσης για την εαρινή προσφορά μέσω απευθείας καναλιών με έως και 10% επιπλέον έκπτωση αποκλειστικά και μόνο για τα μέλη.

Κάντε κράτηση στο ALL.com και ανακαλύψτε ένα νέο προορισμό αυτήν την άνοιξη με την Accor. Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις, κάντε κλικ εδώ.

Για να εμπνευστείτε σχετικά με το πού θα οργανώσετε το επόμενο ταξίδι σας, παρακάτω θα βρείτε μερικές προτάσεις για υπέροχους city-break προορισμούς σε όλη την Ευρώπη.

Άνοιξη στη Γαλλική Ριβιέρα

Περιηγηθείτε στην ανθισμένη Promenade des Anglais και απολαύστε τις τοπικές λιχουδιές στην παλιά πόλη της Νίκαιας. Η Νίκαια συνδυάζει μοναδικά την κουλτούρα και τη γοητεία της νότιας ακτής της Γαλλίας, προσφέροντας μια αξέχαστη απόδραση. Με τη ζωηρή ατμόσφαιρα του Colline du Château και της Place Rossetti καθώς και τα μουσεία τέχνης όπως το Marc Chagall και το Matisse, η Νίκαια είναι η ιδανική στάση για την άνοιξη.

Το ξενοδοχείο Mercure Nice Centre Notre Dame φιλοξενεί τη μοναδική ταράτσα της πόλης με 360° θέα στη θάλασσα, την πόλη και τα βουνά, ενώ επίσης διαθέτει Sky Lounge bar, πισίνα και βεράντα με υδρομασάζ. Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη Notre Dame Basilica και σε απόσταση μόλις 5 λεπτών από μέσα μαζικής μεταφοράς, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση για εξορμήσεις στην πόλη.

Διαμονή δύο διανυκτερεύσεων από €230 για ένα Classic δωμάτιο με διπλό κρεβάτι, συμπεριλαμβανομένης της έκπτωσης 20%. Για να κάνετε κράτηση επισκεφθείτε το: https://all.accor.com/hotel/1291/index.en.shtml

Ανοιξιάτικη απόδραση στη ζωντανή πρωτεύουσα της Ουγγαρίας 

Εξερευνήστε τη γοητευτική πόλη της Βουδαπέστης με μια χαλαρή βόλτα κατά μήκος του ποταμού Δούναβη ή απολαύστε τους ανθισμένους κήπους του Κάστρου της Βούδας με μια εκπληκτική θέα. Αναζωογονηθείτε στα θεραπευτικά νερά των Λουτρών Σέτσενι και ανακαλύψτε τον ουγγρικό πολιτισμό στο Μουσείο Καλών Τεχνών. Απολαύστε τις τοπικές νοστιμιές στην Κεντρική Αγορά και ολοκληρώστε την ημέρα σας με μια μαγική κρουαζιέρα κατά μήκος του Δούναβη, θαυμάζοντας το τοπίο της πόλης. Η Βουδαπέστη την άνοιξη συνδυάζει μοναδικά την ιστορία, την τέχνη και τη φυσική ομορφιά.

Το TRIBE Budapest Stadium είναι ιδανικό τόσο για επαγγελματικά όσο και για ταξίδια αναψυχής. Χάρη στην προνομιακή τοποθεσία του και τις εξαιρετικές συνδέσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αυτό το ξενοδοχείο καθιστά την πρόσβαση στο κέντρο της πόλης εξαιρετικά εύκολη. Καθώς βρίσκεται δίπλα στο MVM Dome και το Groupama Arena και σε δημοφιλή αξιοθέατα όπως η Κεντρική Αγορά, τα Θερμά Λουτρά Γκέλερτ και η Βασιλική του Αγίου Στεφάνου, οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν την κοσμοπολίτικη Βουδαπέστη χωρίς δυσκολία. Μετά από μια μέρα περιήγησης, επιστρέψτε στην άνεση ενός φωτεινού και ευρύχωρου δωματίου.

Διαμονή δύο διανυκτερεύσεων από €284 για ένα δωμάτιο TRIBE Essential με διπλό κρεβάτι, συμπεριλαμβανομένης της έκπτωσης 20%. Για κράτηση επισκεφθείτε το: https://all.accor.com/hotel/B875/index.en.shtml

Αφεθείτε στη γοητεία της πόλης μέσα από μια συναρπαστική διαμονή στο Λίβερπουλ

Εξερευνήστε την κληρονομιά των Beatles στο “The Beatles Story” ή ανακαλύψτε μια δόση πολιτισμού στα Albert Docks. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη μοναδική θέα κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με ferry boat ή να αφεθούν στην κοσμοπολίτικη νυχτερινή ζωή της Matthew Street. Αυτή η γοητευτική πόλη προσφέρει ποικίλα αξιοθέατα, από την πλούσια ποδοσφαιρική παράδοση μέχρι γκαλερί τέχνης, εξασφαλίζοντας μια αξέχαστη διαμονή.

Το Novotel Liverpool Paddington Village, το υψηλότερο ξενοδοχείο στο Λίβερπουλ με 16 ορόφους, προσφέρει απρόσκοπτη πανοραμική θέα 360° σε ολόκληρη την πόλη. Με 221 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων επιλογών interconnecting δωματίων και ειδικούς χώρους αναψυχής για παιδιά, αποτελεί ιδανικό προορισμό για οικογένειες. Οι επισκέπτες και οι ντόπιοι μπορούν να απολαύσουν ποικίλες επιλογές για φαγητό, συμπεριλαμβανομένου ενός καφέ στο ισόγειο και του δημοφιλούς εστιατορίου Kensington Restaurant and Bar που προσφέρει πιάτα που δημιουργήθηκαν από τον επικεφαλής σεφ Kieran Maxwell και την ομάδα του.

Διαμονή δύο διανυκτερεύσεων από €235 για ένα Standard δωμάτιο με king size κρεβάτι, συμπεριλαμβανομένης της έκπτωσης 20%. Για κράτηση επισκεφθείτε το: https://all.accor.com/hotel/B737/index.en.shtml

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: