Αδύνατη η δημιουργία Κυβέρνησης από αυτή την Βουλή υποστηρίζει ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Αδύνατη η δημιουργία Κυβέρνησης από αυτή την Βουλή υποστηρίζει ο Σταύρος Θεοδωράκης.
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ Σ ΠΟΤΑΜΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ολοκληρώθηκε η συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας

Την εκτίμηση πως είναι αδύνατο να υπάρξει κυβέρνηση απ’ αυτή τη Βουλή διατύπωσε ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΝΔ, Β. Μεϊμαράκη στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών. «Όπως το χειρίστηκε ο κ. Τσίπρας, δεν υπάρχει η δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Κοινή εκτίμηση είναι πως θα μπορούσαμε να αποφύγουμε τις εκλογές, και να συνεχίσει η κυβέρνηση τη θητεία της μέχρι να σταθεροποιηθεί η οικονομία στα τέλη του χρόνου ή στις αρχές του άλλου», τόνισε ο κ. Θεοδωράκης. Ο πρόεδρος του Ποταμιού σημείωσε πάντως, πως πρέπει να γίνουν το συντομότερο εκλογές με σεβασμό των συνταγματικών κανόνων. Πρόσθεσε ότι χρειάζεται ένα πνεύμα συνεννόησης μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, και μεγάλες κοινωνικές συμμαχίες μετά την ψήφο του ελληνικού λαού.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ερωτηθείς για τις επικρίσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον τρόπο που χειρίστηκε τις διερευνητικές εντολές ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, είπε ότι είναι καιρός που δεν παρακολουθεί τα λεγόμενα της τα οποία αντανακλούν στον ψυχισμό της.

Οι διερευνητικές επαφές του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας  συνεχίζονται αύριο. Ο κ. Μεϊμαράκης θα συναντηθεί το Σάββατο το μεσημέρι με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.