Άδωνις: Στο β’ γύρο θα στηρίξω τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Άδωνις: Στο β’ γύρο θα στηρίξω τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Υπερήφανος για την εκλογική διαδικασία δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Την στήριξη του στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον δεύτερο γύρο ανακοίνωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.  Ο κ. Γεωργιάδης συνεχάρη τους Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Κυριάκο Μητσοτάκη, δηλώνοντας ότι ο δεύτερος κατέκτησε «επάξια» τη δεύτερη θέση στην κυριακάτική ψηφοφορία.

Όπως είπε, ο ίδιος προσωπικά θα στηρίξει στο δεύτερο γύρο της 10ης Ιανουαρίου την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζοντας ωστόσο ότι αυτό αποτελεί προσωπική του επιλογή και δεν σημαίνει ότι δίνει «γραμμή» στους ψηφοφόρους του.

«Χθες το βράδυ είχα την πρόνοια – το λέω στα διάφορα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ – να μην τοποθετηθώ χωρίς να δω το τελικό αποτέλεσμα» τόνισε και συμπλήρωσε:

«Στην επαρχία δεν πήγαμε τόσο καλά όσο θα θέλαμε και ήμασταν σε ένα χαμηλό ποσοστό, περίπου στο 7%. Όμως στην Αθήνα, και όχι μόνο στη Β’ Αθηνών που είναι η εκλογική μου περιφέρεια, πήγαμε πάρα πολύ καλά. Ξεπεράσαμε το 18%».

«Ο μόνος λόγος που θα κλείσουμε κάτω από το 15% είναι τα αποτελέσματα στην επαρχία» υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης.

«Αν κατέβαινα και έπαιρνα ένα 2% θα έλεγαν “ασήμαντος”. Τώρα δεν μπορούν να το πουν αυτό. Τώρα όλοι καταλαβαίνουν ότι έχουμε πλέον μία καταγεγραμμένη πραγματική ομάδα ανθρώπων οι οποίοι ήθελαν να ακουστούν. Γιατί μπορεί να μην είναι η πλειοψηφία αλλά είναι υπολογίσιμη δύναμη, η οποία πρέπει να ακούγεται και πρέπει να έχει έκφραση. Έτσι δημιουργείται στην πολιτική η αλλαγή των πραγμάτων» σημείωσε.