Αυτή η εταιρεία εξέπληξε ευχάριστα τους εργαζομένους της δίνοντας μπόνους 10 εκατομμυρίων δολαρίων

Αυτή η εταιρεία εξέπληξε ευχάριστα τους εργαζομένους της δίνοντας μπόνους 10 εκατομμυρίων δολαρίων
Photo: pixabay.com
Κανείς δεν περίμενε αυτό που άκουσε!

του Chris Morris

Οι εργαζόμενοι μιας εταιρείας διαχείρισης εμπορικών ακινήτων με έδρα στη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ μάλλον θα περάσουν καλά Χριστούγεννα.

Η St. John Properties εξέπληξε τους 198 εργαζομένους της σε ένα εταιρικό πάρτι το περασμένο Σάββατο, ανακοινώνοντας ότι θα δοθεί μπόνους ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Καθένας από τους υπαλλήλους της εταιρείας έλαβε ένα χρηματικό ποσό βάσει της διάρκειας της μέχρι τώρα θητείας του στην εταιρεία. Κατά μέσο όρο, ο κάθε εργαζόμενος έλαβε 50.000 δολάρια! Και το μπόνους αυτό προστίθεται στα υπόλοιπα ετήσια μπόνους και άλλες επιπλέον απολαβές των εργαζομένων.

«Για να εορτάσουμε την επίτευξη του στόχου μας, θελήσαμε να επιβραβεύσουμε τους εργαζομένους μας με τρόπο που να έχει σημαντικό αντίκτυπο στις ζωές τους» είπε ο Edward St. John, ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας. «Είμαι ευγνώμων σε καθέναν από τους εργαζομένους μας, για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο τρόπο για να δείξω αυτή την ευγνωμοσύνη».

Ο στόχος που υπερκάλυψε η εταιρεία αφορά την κατασκευή γραφείων και άλλων εμπορικών χώρων συνολικής αξίας 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε οχτώ Πολιτείες των ΗΠΑ.

Πρόκειται για μια πράξη εταιρικής γενναιοδωρίας που σπανίζει στις μέρες μας. Πριν από τέσσερα χρόνια, η εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου Hilcorp, με έδρα στο Χιούστον, έδωσε στον κάθε εργαζόμενό της 100.000 δολάρια για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων.

Πηγή: fortune.com