Αύξηση στα κέρδη της Eurolife Ασφαλιστική στο εννέαμηνο

Αύξηση στα κέρδη της Eurolife Ασφαλιστική στο εννέαμηνο

Τα κέρδη προ φόρων, επίσης, σημείωσαν αύξηση κατά 35% έναντι του 2012.

Ανοδική παραγωγή και αύξηση στα κέρδη προ φόρων παρουσιάζει η Eurolife Ασφαλιστική και το εννέαμηνο του 2013.

Αναλυτικότερα, το σύνολο της παραγωγής ασφαλίστρων του Ασφαλιστικού Oμίλου Eurolife ανήλθε το εννεάμηνο 2013 στα 230 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας σημαντική αύξηση σε ποσοστό 13% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα το 2012. Τα κέρδη προ φόρων, επίσης, σημείωσαν αύξηση κατά 35% έναντι του 2012 και ανήλθαν στα 65 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, η παραγωγή ασφαλίστρων Ζωής της Eurolife AEAZ ανήλθε σε 165 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση σε ποσοστό 9% σε σχέση με τις εργασίες του εννεαμήνου του 2012. Τα κέρδη προ φόρων της εταιρίας Ζωής ανήλθαν σε 40 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση σε ποσοστό 38%.

Διαβάστε ακόμη: Αύξηση κερδοφορίας για την Eurolife Ασφαλιστική

Στις εργασίες των Γενικών Ασφαλίσεων, η παραγωγή ασφαλίστρων της Eurolife ΑΕΓΑ ανήλθε στα 65 εκατ. ευρώ για το εννεάμηνο, παρουσιάζοντας αύξηση σε ποσοστό 22% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2012 και τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε 26 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση σε ποσοστό 30%.

Τέλος, τα εποπτικά ίδια κεφάλαια και των δύο ασφαλιστικών εταιριών υπερκαλύπτουν τα απαιτούμενα από τον νόμο περιθώρια φερεγγυότητας, σε ποσοστό 336% για την εταιρία Ζωής και 530% για την εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων, αντανακλώντας την οικονομική ευρωστία και την υψηλή φερεγγυότητά τους.