Aυτή την Κυριακή: Πάρτε δωρεάν το νέο τεύχος του Fortune με κάθε παραγγελία από το ekiosky’s.gr

Aυτή την Κυριακή: Πάρτε δωρεάν το νέο τεύχος του Fortune με κάθε παραγγελία από το ekiosky’s.gr
To ekiosky's.gr φέρνει ΔΩΡΕΑΝ το νέο τεύχος του περιοδικού Fortune στο σπίτι σας.

Mε ό,τι παραγγελία κι αν κάνετε (εκτός από είδη καπνού) μέσα από την ιστοσελίδα του ekiosky’s.gr αυτή την Κυριακή 03/01, το νέο τεύχος του Fortune έρχεται άμεσα όπου κι αν βρίσκεστε, μέσα σε λίγα λεπτά. Η προσφορά ισχύει για όλη την Αττική.

Μια πρωτοποριακή συνεργασία και προσφορά για τους χρήστες της διαδικτυακής πλατφόρμας παραγγελιών (καφέ, μικρο-ψώνια, είδη mini market και περιπτέρου) ekiosky’s.gr και τους αναγνώστες του Fortune.

Συνδεθείτε στο ekiosky’s ΕΔΩ

Διαβάστε στο νέο Fortune:

H «Βίβλος του επιχειρείν» με τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του πλανήτη βάσει κύκλου εργασιών, τις 100 μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα και τις 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χώρα. Όλες οι λίστες συνοδεύονται από αποκλειστικές συνεντεύξεις, αναλύσεις, οικονομικά στοιχεία και business stories.

Δείτε επίσης το μεγάλο αφιέρωμα στους «growth makers» της ελληνικής οικονομίας. Είναι οι εταιρείες που παράγουν πλούτο με όπλα την καινοτομία, την τεχνολογία και την εξωστρέφεια.

Στο cover story, ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, Θεοδόσης Μιχαλόπουλος,  μιλάει για το μεγάλο στοίχημα της χώρα μας, με όχημα την τεχνολογία.