Ακάθεκτο το Bitcoin: Nέο ιστορικό ρεκόρ – Συμπαρασύρει και άλλα κρυπτονομίσματα

Ακάθεκτο το Bitcoin: Nέο ιστορικό ρεκόρ – Συμπαρασύρει και άλλα κρυπτονομίσματα
Photo: pixabay.com
Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του πλανήτη επανήλθε πάνω από τα 70.000 δολάρια.

Το Bitcoin καταγράφει τη Δευτέρα νέο ιστορικό ρεκόρ, καθώς η φρενίτιδα των επενδυτών για τα κρυπτονομίσματα δεν φαίνεται να εξασθενεί.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του πλανήτη επανήλθε πάνω από τα 70.000 δολάρια, φράγμα που έσπασε για πρώτη φορά την Παρασκευή για να υποχωρήσει στη συνέχεια στη ζώνη των 67.000 δολαρίων.

Η τιμή του Bitcoin σκαρφαλώνει πάνω από τα 70.500 δολάρια, φτάνοντας στα 70.626,59 δολάρια , σύμφωνα με τα στοιχεία της CoinDesk.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρόσφατο ράλι του Bitcoin αντλεί ώθηση από την πληθώρα των διαπραγματεύσιμων αμοιβαίων κεφαλαίων που επενδύουν απευθείας στο κρυπτονόμισμα (spot bitcoin ETFs), ενώ πρόσθετη ώθηση παρέχουν και οι ελπίδες ότι η Federal Reserve θα ξεκινήσει σύντομα τη μείωση των επιτοκίων της.

Μάλιστα, το Bitcoin συμπαρασύρει υψηλότερα και άλλα κρυπτονομίσματα, με το Ethereum να ενισχύεται τη Δευτέρα κατά 1,19% και να βρίσκεται μια ανάσα από τα 4.000 δολάρια, στα 3.995,21 δολάρια, και το Binance Coin να σημειώνει άλμα άνω του 6% στα 530,39 δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: