ΑΚΤΟ και Ελληνοβρετανικό ενώνουν τις δυνάμεις τους

ΑΚΤΟ και Ελληνοβρετανικό ενώνουν τις δυνάμεις τους

Συνεργασία των δύο κολεγίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Μετά από πολύμηνες συζητήσεις, τα δυο παλιά και πολύ γνωστά Κολέγια, ο ΑΚΤΟ και το ΕΛΛΗΝΟΒΡΕΤΑΝΙΚΟ κατέληξαν σε μία σημαντική Συνεργασία με βάση την οποία ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν μαζί τις ανάγκες του σήμερα και τις προκλήσεις του αύριο.

Σήμερα, τα δύο κολέγια χρησιμοποιούν τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΑΚΤΟ στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη και προχωρούν σε παράλληλη προβολή. Με αυτόν τον τρόπο στους ίδιους χώρους προσφέρονται μια μεγάλη σειρά προγραμμάτων σπουδών στους τομείς του Design, των Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, της Τεχνολογίας, της Πληροφορικής, της Διοίκησης, της Αρχιτεκτονικής και της Ψυχολογίας.

Διαβάστε ακόμη: Συνέντευξη για δουλειά; Μην αγχώνεστε!

Βασική αρχή και των δύο κολεγίων είναι ότι μπορούν πλέον να προσφέρουν στους σπουδαστές τους συνθήκες εκπαίδευσης οι οποίες αντιστοιχούν σε αυτές των ξένων ιδιωτικών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Αυτή η πεποίθηση ενισχύεται και από το ότι κατά τους τελευταίους μήνες λύθηκε οριστικά το θέμα της αναγνώρισης των πτυχίων των αποφοίτων τους, τα οποία δίδονται από βρετανικά πανεπιστήμια.

Η κίνηση των δύο Κολεγίων δείχνει την αποφασιστικότητά τους να ενισχύσουν την παρουσία τους στον νέο χάρτη της μεταλυκειακής εκπαίδευσης.  Δείχνει επίσης και την ανταπόκρισή τους στην σύγχρονη τάση των συνεργασιών σε όλους τους τομείς της σημερινής οικονομίας.