Αλλαγή φρουράς στην ηγεσία της «Παπαστράτος»

Αλλαγή φρουράς στην ηγεσία της «Παπαστράτος»

Ο Νικήτας Θεοφιλόπουλος αναλαμβάνει την ευθύνη για την Περιφέρεια της Αυστραλίας, Νέας Ζηλανδίας και των Νησιών του Ειρηνικού.

Αλλάζει η διοίκηση της Παπαστράτος από την 1η Αυγούστου 2015. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Philip Morris International, ο Νικήτας Θεοφιλόπουλος αναλαμβάνει την ευθύνη για την Περιφέρεια της Αυστραλίας, Νέας Ζηλανδίας και των Νησιών του Ειρηνικού, με έδρα τη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παπαστράτος αναλαμβάνει ο Χρήστος Χαρπαντίδης.

Ο Νικήτας Θεοφιλόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του στη Philip Morris το 1997 και, έκτοτε, ανέλαβε θέσεις αυξημένης ευθύνης στα τμήματα πωλήσεων, marketing, στρατηγικού σχεδιασμού και εταιρικών υποθέσεων, της εταιρείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το 2005, ανέλαβε τη θέση του περιφερειακού διευθυντή Ανατολικής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, με έδρα το επιχειρησιακό κέντρο της Philip Morris International στη Λοζάνη της Ελβετίας, ενώ, τον Ιανουάριο του 2012, ανέλαβε την ευθύνη της Παπαστράτος, επαναφέροντάς την σε κερδοφορία το 2014 για πρώτη φορά μετά το 2009.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Περιφέρεια της Αυστραλίας αποτελεί μία από τις σημαντικότερες θυγατρικές της εταιρείας, παγκοσμίως.

Τη θέση του Νικήτα Θεοφιλόπουλου στην Παπαστράτος αναλαμβάνει ο Χρήστος Χαρπαντίδης, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στην Παπαστράτος το 2003, με αρμοδιότητες για τη Μέση Ανατολή, την Κύπρο και τη Ρωσία. Διαθέτει μακρά εμπειρία στα εμπορικά τμήματα της εταιρείας τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Την τελευταία τριετία, κατείχε θέσεις υψηλής ευθύνης στο επιχειρησιακό κέντρο της Philip Morris International στη Λοζάνη της Ελβετίας, στα τμήματα στρατηγικής πωλήσεων και καινοτόμων προϊόντων, με σημαντική συμβολή στην ανάπτυξη της στρατηγικής της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο στους τομείς αυτούς.

Δείτε τη νέα λίστα του Fortune με τις Most Admired Companies στην οποία βρίσκεται και η Παπαστράτος