Άμεση διαγραφή του Κώστα Στεφανίδη από τη ΝΔ για τα προσβλητικά σχόλια για την Κωνσταντίνα Κούνεβα – Αντίδραση Τσακαλώτου

Άμεση διαγραφή του Κώστα Στεφανίδη από τη ΝΔ για τα προσβλητικά σχόλια για την Κωνσταντίνα Κούνεβα – Αντίδραση Τσακαλώτου
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Το στέλεχος της ΝΔ σήκωσε θύελλα αντιδράσεων με χυδαία ανάρτηση που δημοσίευσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Την άμεση διαγραφή του Συντονιστή Ετεροδημοτών Κώστα Στεφανίδη αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ανάρτηση που έκανε στο διαδίκτυο με αφορμή τη μη εκλογή της κας Κωνσταντίνας Κούνεβα.

Ο Γραμματέας της ΝΔ Λευγέρης Αυγενάκης έκανε το εξής tweet: «Με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Συντονιστής Ετεροδημοτών κ. Κώστας Στεφανίδης διεγράφη πριν από λίγο από τη ΝΔ. Ανάλογες εκφράσεις και συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στην παράταξή μας».

Ο Κώστας Στεφανίδης, που ήταν, μέχρι τη διαγραφή του, συντονιστής Ετεροδημοτών της Νέας Δημοκρατίας, είχε γράψει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: «Τώρα που η Κούνεβα του ΣΥΡΙΖΑ δεν εξελέγη Ευρωβουλευτής, ξέρει κανείς αν θα γυρίσει στη δουλειά; Ψάχνω γυναίκα για γενική το Σάββατο και δεν έχω βρει ακόμη!».

Το σχόλιο αποσύρθηκε στη συνέχεια, αλλά είχε φωτογραφηθεί από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν είμαστε όλοι το ίδιο», σχολίασε ο Ε. Τσακαλώτος

«Η χαιρεκακία και η χυδαιότητα ως ανώτατες αρχές και μάλιστα ενάντια σε μια γυναίκα, την Κωνσταντίνα Κούνεβα, θύμα απίστευτης βίας», σχολίασε -μέσω Twitter- ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, την ανάρτηση του στελέχους της ΝΔ. «Για αυτό δεν είμαστε όλοι το ίδιο», κατέληξε στο σχόλιό του ο κ. Τσακαλώτος.