Αναστασιάδης: Είμαστε και θα παραμείνουμε στο πλευρό της Ελλάδας

Αναστασιάδης: Είμαστε και θα παραμείνουμε στο πλευρό της Ελλάδας
Ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους μετά το τέλος των συνομιλιών για το Κυπριακό στη Γενεύη, τη Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου 2021. ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΡΙΟ/ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο Κύπριος πρόεδρος τόνισε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας για οποιαδήποτε άλλη βοήθεια χρειάζονται.

Συγκλονισμό εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ελλάδα, επισημαίνοντας ότι είναι σε επικοινωνία με την ελληνική κυβέρνηση για οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζεται.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος στην αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Αμμοχώστου, στη Δερύνεια, ο κ. Αναστασιάδης κληθείς να αναφερθεί στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με τις καταστροφικές πυρκαγιές, είπε ότι «με συγκλονισμό παρακολουθούμε τα όσα συμβαίνουν», και προσέθεσε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας για οποιαδήποτε άλλη βοήθεια χρειάζονται.

«Είμαστε και θα παραμείνουμε στο πλευρό της Ελλάδας. Εύχομαι δύναμη, κουράγιο και υπομονή», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.