Αναστάτωση στη ΝΔ από την…παράσταση του Λαζόπουλου

Αναστάτωση στη ΝΔ από την…παράσταση του Λαζόπουλου

Κόντρα στη ΝΔ προκάλεσε η παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου, την πρεμιέρα του οποίου παρακολούθησαν πολλά στελέχη της κυβέρνησης, υπουργοί και ο πρωθυπουργός.  Όλα ξεκίνησαν όταν στην παράσταση πήγε την Πέμπτη και ο Σάκης Ιωαννίδης. Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ μάλιστα μετά το τέλος της παράστασης ανέβηκε στη σκηνή και συνεχάρη τον Λάκη Λαζόπουλο, ενώ στη συνέχεια οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μαζί με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Ωστόσο, από την ώρα που η φωτογραφία κυκλοφόρησε στα social media, ο Σάκης Ιωαννίδης δέχθηκε πυρά από τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον πρώην στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά,Γιώργο Μουρούτη.

Ο λόγος είναι ότι, όπως υποστηρίζουν, ο Λάκης Λαζόπουλος επί σειρά ετών στηρίζει ανοιχτά τον ΣΥΡΙΖΑ και καταφέρεται εναντίον της Νέας Δημοκρατίας μέσω του Αλ Τσαντίρι Νιουζ.

Η απάντηση από τον αρχηγό της ΟΝΝΕΔ ήταν εξίσου αιχμηρή και ήρθε μέσω Facebook, ξεκαθαρίζοντας πως “άλλο η πολιτική και άλλο το θέατρο”, ενώ προς τους δύο επικριτές του αντέτεινε με νόημα “δεν θα μου κάνετε μαθήματα”.

«Δε θα ανεχθώ μαθήματα κομματικού πατριωτισμού από κάποιον που μέχρι και το 2004 ψήφιζε ΠΑΣΟΚ και από κάποιον άλλο που μέχρι το 2009 ήταν βουλευτής άλλου κόμματος», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ιωαννίδης.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γιωργος Μουρούτης με μέμφονται που πήγα και είδα την παράσταση του Λαζόπουλου. Με το Λαζόπουλο διαφωνώ 100% πολιτικά αλλά εκεί πήγα να δω τη παράσταση και όχι να κάνω πολιτική κουβέντα. Δεν τους αδικώ όμως, ήρθαν μόλις χθες στην παράταξη και δεν γνωρίζουν ακόμα τον πολιτικό πολιτισμό μας. Παρόλα αυτά ξέρουν καλά να λαϊκίζουν. Όμως δε θα ανεχθώ μαθήματα κομματικού πατριωτισμού από κάποιον που μέχρι και το 2004 ψήφιζε ΠΑΣΟΚ και από κάποιον άλλο που μέχρι το 2009 ήταν βουλευτής άλλου κόμματος. Δεν θα ανεχτώ μαθήματα από κάποιους που έβριζαν μέχρι χθες την ΝΔ, το Καραμανλή και έλεγαν να καταργηθεί η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Ως εδώ κύριοι η παράταξη επιστρέφει στις ρίζες της».