Αναστέλλονται οι διεθνείς πτήσεις από και προς το Ισραήλ

Αναστέλλονται οι διεθνείς πτήσεις από και προς το Ισραήλ
epaselect epa10908343 Smoke rises from National Bank building after an Israeli air strike in Gaza City, 08 October 2023. Israeli air strikes, in retaliation for the 07 October Hamas attacks on Israel, have killed 413 people in the Gaza Strip, with almost 2,300 wounded, according to Palestinian Health Ministry. The attacks on Israel killed more than 700 Israelis and left over 2,240 injured, the Israeli army said 08 October. EPA/MOHAMMED SABER Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μία μετά την άλλη οι αεροπορικές εταιρείες διακόπτουν τις πτήσεις τους από και προς το Τελ Αβίβ.

Διεθνείς αεροπορικές εταιρείες διακόπτουν τις πτήσεις του προς και από το Τελ Αβίβ περιμένοντας την βελτίωση των συνθηκών ασφαλείας.

Χθες, οι αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες United Airlines, Delta Air Lines και American Airlines, καθώς και οι Air France και Finnair ανακοίνωσαν την διακοπή των πτήσεων προς και από το Ισραήλ.

Η βρετανική easyjet ανακοίνωσε ότι διέκοψε τις χθεσινές και τις σημερινές πτήσεις από και προς το Τελ Αβίβ και ότι τις επόμενες ημέρες θα προσαρμόσει το πρόγραμμά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Hainan Airlines, η μόνη κινεζική αεροπορική εταιρεία που πραγματοποιεί πτήσεις ανάμεσα στην Κίνα και το Ισραήλ ματαίωσε την σημερινή πτήση Τελ Αβίβ-Σανγκάη, ενώ ανακοίνωσε ότι η θα συνεχισθεί η αεροπορική σύνδεση του τεχνολογικού κόμβου της Σεντζέν με το Τελ Αβίβ.

Η ουγγρική Wizz Air ανακοίνωσε την διακοπή των πτήσεων από και προς το Τελ Αβίβ μέχρι νεωτέρας.

Η Cathay Pacific έχει ανακοινώσει την ματαίωση της αυριανής πτήσης Χονγκ Κονγκ-Τελ Αβίβ και θα προχωρήσει σε νέα ανακοίνωση για την πτήση της Πέμπτης.

Η Korean Air ματαίωσε την σημερινή πτήση Ιντσον-Τελ Αβίβ και προβλέπει ότι οι μελλοντικές αεροπορικές συνδέσεις θα διαταραχθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: