Ανοίγουν τα πρώτα Goody’s στην Αυστραλία

Ανοίγουν τα πρώτα Goody’s στην Αυστραλία

Τα Goody’s θα λειτουργήσουν στο Ελληνικό Κέντρο της Κοινότητας Μελβούρνης.

Το πρώτο ελληνικό εστιατόριο Goody’s της Αυστραλίας θα λειτουργήσει στο ισόγειο του νεόδμητου Ελληνικού Κέντρου της Κοινότητας Μελβούρνης στο κέντρο της πόλης.

Την είδηση επιβεβαίωσε η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης, καθώς η καλύτερη προσφορά για την ενοικίαση του ισογείου του Κέντρου της έγινε από τα γνωστά ελληνικά οικογενειακά εστιατόρια Goody’s.

Της κίνησης για τη λειτουργία του πρώτου εστιατορίου Goody’s στην Αυστραλία πρωτοστατούν οι γνωστοί επιχειρηματίες της Μελβούρνης κ. Κώστας Ταγκαλάκης και κ. Γιώργος Ηλιόπουλος.

goodys2

Η σχετική ανακοίνωση έγινε παρουσία του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή της εταιρίας, Γιώργο Βασιλαρά, που επισκέφθηκε τη Μελβούρνη για να βοηθήσει στο σχεδιασμό της σημαντικής αυτής προσπάθειας στην Αυστραλία.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης κ. Βασίλης Παπαστεργιάδης καλωσόρισε την αντιπροσωπεία της Goody’s λέγοντας: «Χαιρόμαστε που καλωσορίζουμε ένα πολύ γνωστό εμπορικό σήμα, όπως αυτό της Goody’s, στο Ελληνικό Κέντρο και στην ιστορική ελληνική περιοχή της Μελβούρνης. Με 153 καταστήματα ήδη σε 7 χώρες, είμαστε βέβαιοι ότι θα πετύχει και εδώ, στην οδό Λόνσντεϊλ και στην Αυστραλία» είπε ο κ.  Παπαστεργιάδης.