Απεργία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας

Απεργία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας
Άνδρες της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορίνθου πραγματοποιούν έλεγχο σε λεωφορεία των ΚΤΕΛ και στις δύο εισόδους, στα Διόδια Ελευσίνας, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ
Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας.

Κλείνουν σταδιακά οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας, καθώς έχουν ξεκινήσει οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο πλαίσιο της εικοσιτετράωρης απεργίας που κήρυξαν η ΑΔΕΔΥ, το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, το ΠΑΜΕ, Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Η Ελληνική Αστυνομία, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας και την αποσυμφόρηση της κίνησης, έχει λάβει τα αναγκαία μέτρα τροχαίας με την πραγματοποίηση εκτροπών και διακοπών κυκλοφορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ειδικότερα, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι σε εφαρμογή σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Κλαυθμώνος, της Πλατείας Ομονοίας (Πειραιώς, Πατησίων κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Λεωφόρους Αμαλίας, Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και σε Πανεπιστημίου και Σταδίου.

Στο πλαίσιο αυτό και λαμβάνοντας υπόψη τη συμμετοχή στην απεργία και των ΜΜΜ, η Αστυνομία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στο κέντρο της πόλης και ιδιαίτερα στους παραπάνω οδικούς άξονες και περιμετρικά αυτών, μέχρι την ολοκλήρωση των κινητοποιήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: