Απίστευτα «γαλλικά» Πάγκαλου για πολιτικούς

Απίστευτα «γαλλικά» Πάγκαλου για πολιτικούς
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Μ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


Τον πρόδωσαν τα ανοιχτά μικρόφωνα τα οποία ο πρώην υπουργός δεν ήξερε ότι είναι ανοιχτά.

Μόνο ως ακατάλληλοι μπορούν να περιγραφούν οι χαρακτηρισμοί που απέδωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε πολιτικά πρόσωπα, κατά την παρουσία του χθες στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαργαρίτας Παπανδρέου, στον Ιανό.

Φαίνεται πως ο πρώην υπουργός και αντιπρόεδρος δεν κατάλαβε ότι τα μικρόφωνα είναι ανοιχτά και άρχισε να εξαπολύει ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς για τον Απόστολο Τζιτζικώστα, αλλά και για την Έλενα Παναρίτη.

Όταν ερωτάται για τον υποψήφιο για την προεδρία της Ν.Δ. ο Θεόδωρος Πάγκαλος απαντά: «Μα@@@@ας μου φαίνεται, αλλά πολύ όμως. Ναι ναι ναι ναι και λέει βλακείες, όλο γενικότητες. Αυτός λέει ότι είναι εναντίον των τζακιών κι ο παππούς του ήταν υπουργός του Λαϊκού κόμματος. Είναι τσιφλικάφες του κερατά”.

«Οχετός» ήταν οι εκφράσεις του και για την Έλενα Παναρίτη για την οποία ακούγεται να λέει: “Έχει έρθει κι αυτή η πατσαβούρα, πως τη λένε… Όχι ρε παιδί μου εκείνη του Γιώργου, που την είχε κάνει εξώλης και προώλης, που πήγε με τον Τσίπρα. Την οικονομολόγο που είχε μαζέψει εδώ πέρα. Ναι ναι αυτή ήρθε να με φιλήσει, άσε με κοριτσάκι μου της λέω, έχω κάνει ένα διαζύγιο… Λέει καλά τον καφέ”.

Για την επίθεση που δέχθηκε ανέφερε αυτή τη φορά σε συνέντευξή του: «Ήταν καμιά 15αριά μεσήλικες, είναι γνωστοί εξάλλου και έχουν φωτογραφηθεί.Αυτοί κατά καιρούς εισβάλλουν σε μέρη, όπως στη Βουλή, όπου τους κάλυψε η κυρία Κωνσταντοπούλου, και πετάνε αυγά και λένε ότι είναι ο Ρουβίκωνας και κάνουν την πλάκα τους», δήλωσε μιλώντας στον ραδιοσταθμό Βήμα FM.
Υποστήριξε ότι η επίθεση πιθανόν να μην είχε στόχο αυτόν αλλά τον τέως αναπληρωτή γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, κ. Μουσούρη που συμμετείχε επίσης στην εκδήλωση.

Ανέφερε ότι «πέταξαν κάποια αυγά στον αέρα, για να πετύχουν κάποιον και να τον γελοιοποιήσουν, αλλά επειδή δεν μπορούσαν να ανέβουν πάνω και ήταν πάνω και κάτω από τη σκάλα, τα αυγά έπεσαν πάνω στα κεφάλια τους και τους έλουσαν! Γελοιοποιήθηκαν μόνοι τους! Αισχρό ήταν… Πραγματικά τους λυπάμαι για την αξιοθρήνητη θέση, στην οποία περιήλθαν».