«Από την Ανάκαμψη στην Ταχύρρυθμη Ανάπτυξη. Στόχος: Hellas 2021» στο 5ο συνέδριο της ΕΕΝΕ

«Από την Ανάκαμψη στην Ταχύρρυθμη Ανάπτυξη. Στόχος: Hellas 2021» στο 5ο συνέδριο της ΕΕΝΕ

Η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ) διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά την Ετήσια Οικονομική Διάσκεψη, σε συνεργασία με το Ελληνικό Παρατηρητήριο του LSE.

Έχοντας σημαντική παρουσία και δράση στην Ελλάδα η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ) διοργανώνει σήμερα  τη φετινή χρονιά την 5η Ετήσια Οικονομική Διάσκεψη της ΕΕΝΕ με θέμα «Από την Ανάκαμψη στην Ταχύρρυθμη Ανάπτυξη. Στόχος: Hellas 2021», σε συνεργασία με το Ελληνικό Παρατηρητήριο του LSE .

Σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής και του επιχειρείν αναμένεται να δώσουν το παρών, ενώ την ενακτήρια ομιλία της διάσκεψης θα κάνει ο πρόεδρος της ΕΕΝΕ, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος.

Τα θέματα των ομιλιών θα αφορούν κυρίως την ελληνική οικονομία και το στοίχημα της ανάπτυξης, το μέλλον της χώρας, καθώς και την ελληνική επιχειρηματικότητα.

Εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια, η ΕΕΝΕ επιδιώκει με συνέπεια και σοβαρότητα να συμβάλλει στον εποικοδομητικό δημόσιο διάλογο που προάγει το κοινό εθνικό συμφέρον επιχειρήσεων, πολιτείας και πολιτών.

Η επιδίωξη αυτή έχει εντατικοποιηθεί την τελευταία πενταετία, μεταξύ άλλων μέσω της διεξαγωγής της Ετήσιας Οικονομικής Διάσκεψης της Ένωσής, που χαίρει της συμμετοχής κορυφαίων εκπροσώπων της επιχειρηματικής, ακαδημαϊκής και πολιτικής σκηνής του τόπου.

Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ.

Δείτε Live τη διάσκεψη: