Aποχωρήσεων συνέχεια στη Folli – Follie: Φεύγει ο CEO Αναστάσιου Φράγκου

Aποχωρήσεων συνέχεια στη Folli – Follie: Φεύγει ο CEO Αναστάσιου Φράγκου
Η σύμβασή του με την εταιρεία έληξε και δεν υπήρχε πρόθεση για την ανανέωσή της.

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από τη Folli-Follie. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Αναστάσιος Φράγκου αποχωρεί από τη θέση του καθώς η σύμβασή του με την εταιρεία έληξε και δεν υπήρχε πρόθεση για την ανανέωσή της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αύριο θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας στα κεντρικά του ομίλου στον Αγ. Στέφανο, όπου και αναμένεται να επικυρωθεί η αποχώρηση του κ. Φράγκου. Όπως αναφέρθηκε, η εταιρεία έχει εξετάσει διάφορες περιπτώσεις για τον αντικαταστάτη του ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί μετά την αυριανή συνεδρίαση του δ.σ. Σε αυτή θα συζητηθεί και το θέμα της παραίτησης του κ. Κύρκου από τη θέση του προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου και του ανεξάρτητου μέλους του δ.σ.

Ο κ. Φράγκου είχε αντικαταστήσει στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου τον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο, ο οποίος είχε αναγκαστεί να παραιτηθεί έπειτα από απαίτηση πιστωτών της εταιρείας. Ο κ. Φράγκος παρέμεινε στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου για μόλις έξι μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Φράγκου επικαλέστηκε σοβαρούς προσωπικούς λόγους για την αποχώρησή του.