Άρωμα Χόλιγουντ στην τουριστική καμπάνια της Τουρκίας

Άρωμα Χόλιγουντ στην τουριστική καμπάνια της Τουρκίας

Η διάσημη ηθοποιός, Τζούλιαν Μουρ, θα διαφημίσει τα «κάλλη» της γείτονος .

Ευρεία διαφημιστική καμπάνια για την προώθηση του τουριστικού της προϊόντος σχεδιάζει η Τουρκία, την οποία θα «ντύσει» με φωτογραφίες από διεθνώς αναγνωρισμένους φωτογράφους και με λίγο…Χόλιγουντ.  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, για το σκοπό αυτό επιλέχθηκε η διάσημη ηθοποιός, Τζούλιαν Μουρ, ενώ σύμφωνα με τη Hurriyet, το διαφημιστικό σποτ αναμένεται να ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα και θα παρουσιαστεί στην Τουρκία τον Φεβρουάριο.

Πέραν της Μουρ, το τουρκικό Υπουργείο Πολιτισμού θα προωθήσει την Τουρκία σε ολόκληρο τον κόσμο και μέσα από τα μάτια διεθνώς αναγνωρισμένων φωτογράφων. Το υπουργείο συνεργάζεται με τέσσερις καταξιωμένους φωτογράφους, μεταξύ των οποίων και ο Στιβ ΜακΚάρι, ο οποίος τράβηξε την περίφημη φωτογραφία της Αφγανής με τα πράσινα μάτια που έγινε εξώφυλλο στο National Geographic. Ο ΜακΚάρι, που έχει λάβει περισσότερα από 40 διεθνή βραβεία, έχει τραβήξει φωτογραφίες στο Παμούκαλε και την Κωνσταντινούπολη, ενώ ο Χάρις στα Ντενιζλί – Παμούκαλε, Εντιρνέ, Ερζουρούμ, Σανλίουρφα – Χαράν, Βαν, Μαρντίν, Αντιγιαμάν, Κωνσταντινούπολη και Καππαδοκία.

Οι υπόλοιπο τρεις είναι ο Μαρκ Έντουαρντ Χάρις, ο φωτορεπόρτερ Χέιζελ Τόμσον και ο φωτογράφος των ροκ σταρ, Ρόμπερτ Νάιτ. Οι φωτογραφίες τους που έχουν ληφθεί σε διάφορες περιοχές της Τουρκίας θα «ταξιδέψουν» φέτος σε όλον τον κόσμο, διαφημίζοντας την χώρα.

Startups: Ελλάς – Τουρκία συμμαχία!