Athens Plaython 2013 – Let the games begin!

Athens Plaython 2013 – Let the games begin!

Tο φεστιβάλ Athens Plaython επιστρέφει για να μετατρέψει  την πόλη σε τεράστια πλατφόρμα παιχνιδιού.

Κάτι που συνηθίζεται εδώ και πολλά χρόνια σε άλλες ευρωπαϊκές μητροπόλεις βρίσκει χώρο και στήριξη, τώρα, και στην Αθήνα.  Μετά από το περσινό του, πολύ επιτυχημένο ντεμπούτο, στην Τεχνόπολη, το φεστιβάλ Athens Plaython επιστρέφει για να μετατρέψει  την πόλη στις 14 και 15 Σεπτέμβρη, σε τεράστια πλατφόρμα παιχνιδιού.

Το φετινό Athens Plaython θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου, αλλά και σε εργαστήρια νέων τεχνολογιών στο Μουσείο Ακρόπολης και…

Come out and play wherever you are! Δεν υπάρχει καλύτερη προοπτική από ένα διήμερο, όπου θα κυνηγήσουμε δράκους από λέιζερ, θα φτιάξουμε ανθρώπινους πύργους, θα γράψουμε ποιήματα, θα προστατέψουμε την Αυτοκρατορία από επικείμενους εισβολείς, θα φτιάξουμε στην πόλη παλάτια, θα τα βάλουμε με επικίνδυνες λάγνες πριγκίπισσες και κλεπτομανείς ιππότες! Κι αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά σε όλα όσα θα μας προσφέρει η διήμερη γιορτή που, όπως καταλαβαίνετε, απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους.

Η γιορτή του παιχνιδιού συνεργάζεται με το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Helidra και τέσσερα θέατρα δρόμου. Έχει επίσημο προσκεκλημένο τον Αμερικανό συγγραφέα του Well-Played Games και game designer, Bernard De Koven με τον οποίο θα συζητήσουμε τον σχεδιασμό παιχνιδιών στην εποχή των κοινωνικών και πολιτικών ανακατατάξεων και όχι μόνο.

Το Athens Plaython  μας καλεί να παίξουμε τέλεια παιχνίδια εμπνευσμένα από τους ευρωπαϊκούς μύθους των δράκων, να μάθουμε για τις νέες τεχνολογίες και να συζητήσουμε για το πώς θα κάνουμε τη ζωή μας παιχνίδι και την πόλη μας, την ωραιότερη πλατφόρμα για να παίξουμε ακριβώς αυτό: το παιχνίδι της ζωής μας!

Διαβάστε ακόμη: H Kate Moss σε δημοπρασία στο Christie’s