Axe – Make love not war! (Βίντεο)

Axe – Make love not war! (Βίντεο)

Το νέο άρωμα-όπλο υπέρ της ειρήνης λανσάρει το νέο διαφημιστικό του. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστεί η παγκόσμια ειρήνη.

Tι κάνει η παγκόσμια ειρήνη -γένους θηλυκού όπως γνωρίζουμε- σε ένα ανδροκρατούμενο διαφημιστικό, στο οποίο έχουμε ψεκάσει Axe; Μυρίζει το axe, πλανεύεται από το άρωμά του, και με τη σειρά της πλανεύει τον άνδρα, που σταματά να κάνει πόλεμο για να κάνει έρωτα.

Το καινούργιο διαφημιστικό του Axe – Make love not war μου θυμίζει εκείνο το αγόρι στο περιοδικό Mad (κάποιοι από εσάς θα το θυμούνται ακόμα) που φορούσε το μπλουζάκι που έγραφε «Κάνε πόλεμο, όχι έρωτα. Είναι πιο ασφαλές!» Πολλά έχουν αλλάξει στο μεταξύ. Ναι. Πολλά πρέπει να έχουν αλλάξει για να θεωρούνται οι παρενέργειες του πολέμου λιγότερες από εκείνες ενός έρωτα.

Διαβάστε ακόμη: Η Kirsten Dunst σε ρόλο πρέσβειρας της L’Oréal

Το μήνυμα είναι απλό. Το μήνυμα είναι πολύ ανδρικό (μόνο άνδρες βλέπετε να κάνουν πόλεμο εδώ). Το μήνυμα είναι στα πλαίσια της λογικής «life is politics». Κάνε έρωτα όχι πόλεμο. Δεν χρειάζεται να είσαι στην Κορέα, στις αραβικές χώρες, στο Αφγανιστάν, στην Αφρική για να το ακολουθήσεις. Μπορείς και στην Ερμού, στην Καπνικαρέα, τον Πειραιά, το Μενίδι…

Ο πόλεμος είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα. Το ίδιο και η ειρήνη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξεις.

Κι όσο για το Axe. Είναι γνωστοί και από προηγούμενα διαφημιστικά της σειράς αρωμάτων, οι ισχυρισμοί ότι τα αρώματά τους έχουν μια παντοδυναμία στον χειρισμό της γυναίκας. Δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε για να το διαπιστώσετε.

Τώρα πως θα σωζόταν η κατάσταση αν τυχόν ξεσπούσε ο τρίτος παγκόσμιος; Στον οποίο επί το πλείστον θα πολεμούσαν άνδρες; Δεν μας απαντά το διαφημιστικό. Επηρεάζει το ίδιο και τους άνδρες το Axe; Όχι αυτούς που το φορούν. Αυτούς που το μυρίζουν, λέω.

Διαβάστε ακόμη: Ολόκληρη η ντουλάπα σου σε μια οθόνη

Όπως και να έχει, η Axe έρχεται για μια ακόμη φορά με ένα εντυπωσιακά καλοφτιαγμένο σποτ, ένα σποτ υπερπαραγωγή που επίκεντρο έχει ξανά την αγάπη. Και για αυτό μόνο εύσημα μπορούμε να τους δώσουμε.

Δείτε το διαφημιστικό εδώ:

Διαβάστε ακόμη: Η πιο «πλήρης» μούσα του Armani