Blomberg: Αύξηση έως 30% στις συνδρομές του X μέσα σε ένα τρίμηνο

Blomberg: Αύξηση έως 30% στις συνδρομές του X μέσα σε ένα τρίμηνο
SAN FRANCISCO, CA - JULY 29: The ''X'' sign is seen that was installed on Friday night on the top of building of Twitter Headquarters in San Francisco, California, United States on July 29, 2023. Tayfun Coskun / Anadolu Agency (Photo by Tayfun Coskun / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP) Photo: AFP
Οι συνδρομές αντιπροσωπεύουν λιγότερο από το 1% της συνολικής βάσης χρηστών της πλατφόρμας.

Για σημαντική αύξηση στις συνδρομές του X (πρώην Twitter) έκανε λόγο στέλεχος της εταιρείας του Έλον Μασκ, εν μέσω των προσπαθειών για προσέλκυση περισσότερων εσόδων στην πλατφόρμα, σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg.

Ο Μασκ και η CEO του Χ, Λίντα Γιακαρίνο, κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης την Πέμπτη αναφέρθηκαν στις φιλοδοξίες τους για μια υπηρεσία ειδησεογραφικού τηλεγραφήματος με την ονομασία XWire, η οποία θα ανταγωνιζόταν το PR Newswire της Cision, δήλωσε το άτομο, ζητώντας να μην κατονομαστεί, καθώς η συζήτηση ήταν ιδιωτική.

Τα έσοδα του X εξακολουθούν να προέρχονται σε μεγάλο βαθμό από τη διαφήμιση, η οποία αντιπροσωπεύει περίπου το 75% των συνολικών πωλήσεων σε σύγκριση με το 25% από τις συνδρομές και τα δεδομένα, δήλωσε το άτομο. Οι συνδρομές αυξήθηκαν κατά 25% έως 30% σε τριμηνιαία βάση.

Αλλά οι συνδρομές εξακολουθούν να αποτελούν ένα μικρό κλάσμα των χρηστών της X. Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι συνδρομές αντιπροσωπεύουν λιγότερο από το 1% της συνολικής βάσης χρηστών. Το X θα στοχεύσει σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις το 2024 για να αυξήσει τα διαφημιστικά έσοδα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Bloomberg.

Σε ένα κοινό εσωτερικό υπόμνημα που στάλθηκε στο προσωπικό του X, ο Μασκ και η Γιακαρίνο δήλωσαν ότι η εταιρεία είναι «τώρα σε θέση για ανάπτυξη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: