Boarding Pass: Επιβιβαστείτε και ανακαλύψτε μια από τις πιο συναρπαστικές περιόδους στην ιστορία του τουρισμού

Boarding Pass: Επιβιβαστείτε και ανακαλύψτε μια από τις πιο συναρπαστικές περιόδους στην ιστορία του τουρισμού
Η νέα στήλη του Fortune Greece σε συνεργασία με τη Travelworks κατανοεί τη σημασία των εξελίξεων, τοποθετείται στη νέα πραγματικότητα και αναδεικνύει τους πρωταγωνιστές της παγκόσμιας αγοράς φιλοξενίας.

Ξεκινώντας από ένα προνόμιο για λίγους στην Ευρώπη του 17ου αιώνα, ο τουρισμός έχει εξελιχθεί σε μια παγκόσμια βιομηχανία που το 2019 αντιπροσώπευε ποσοστό 10,4% του παγκόσμιου ΑΕΠ, δίνοντας εργασία σε 334 εκατομμύρια εργαζόμενους. Η πανδημία του 2020 αναπόφευκτα έφερε βαρύ πλήγμα στον κλάδο, ωστόσο ο πλανήτης φαίνεται να επιστρέφει σταδιακά σε μια νέα πραγματικότητα και οι εξελίξεις στον χώρο της φιλοξενίας είναι καταιγιστικές.

Ξενοδοχειακοί κολοσσοί αλλάζουν τα επιχειρηματικά τους μοντέλα, δημοφιλείς προορισμοί διαφοροποιούν την προσέγγιση τους σε ότι αφορά στην μακροπρόθεσμη ανάπτυξη, αεροπορικές εταιρείες επαναπροσδιορίζουν τη στρατηγική τους και πάνω από όλα οι ίδιοι οι ταξιδιώτες διαφοροποιούν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν το ταξίδι.

Καθώς μπαίνουμε σε μια από τις πιο συναρπαστικές περιόδους για τον κλάδο του παγκόσμιου τουρισμού, η ανάγκη για σφαιρική και τεχνοκρατική αντίληψη των αλλαγών στο επιχειρηματικό οικοσύστημα της φιλοξενίας είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Το Fortune Greece κατανοεί τη σημασία των επικείμενων εξελίξεων και τοποθετείται ουσιαστικά στη νέα πραγματικότητα. Επενδύει σημαντικούς πόρους και εστιάζει στην μεγάλη εικόνα, φέρνοντας στο προσκήνιο τις τάσεις και τις δυναμικές που θα συνδιαμορφώσουν την επόμενη ημέρα.

Στη νέα ενότητα Boarding Pass, η κάλυψη βγαίνει από το στενό γεωγραφικό πλαίσιο μια αγοράς. Φωτίζει την ευρύτερη οπτική και δίνει βήμα σε στελέχη με πολυεθνικό ρόλο και ουσιαστική ματιά στη διεθνή πλευρά του Τουρισμού. Βασικός στόχος η πλήρης κάλυψη των αλλαγών που έρχονται σε έναν από τους πιο δυναμικούς κλάδους παγκοσμίως. Διεθνή hotel brands, αεροπορικές εταιρείες, cruise operators, travel agents, εταιρείες management, και επενδυτικά fund παίρνουν το λόγο και δίνουν τη δική τους οπτική στη διαμόρφωση της νέας πραγματικότητας του κλάδου.

Για τη προετοιμασία και τη δημιουργία της ενότητας Boarding Pass το Fortune Greece συνεργάζεται με την εταιρεία Travelworks και την εξειδικευμένη ομάδα στελεχών της που δραστηριοποιούνται στο χώρο του travel & leisure marketing, συμβουλεύοντας hospitality brands στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με αφορμή την έναρξη της ενότητας Boarding Pass ο Κώστας Παναγάκης εκ μέρους της Travelworks σχολίασε «Η συνεργασία με το Fortune Greece δίνει την ευκαιρία στην ομάδα μας να έρθει σε έναν δημιουργικό διάλογο με ηγέτες του κλάδου της φιλοξενίας από ολόκληρο τον κόσμο και να καταλάβουμε τις δυνάμεις που διαμορφώνουν τη νέα πραγματικότητα. Το roster των πρώτων προγραμματισμένων συνεντεύξεων είναι ενδεικτικό και της στρατηγικής κατεύθυνσης που θέλουμε να ακολουθήσουμε: στελέχη από εταιρείες όπως οι Hilton, Wyndham, Accor, Design Hotels και EBRD μας εμπιστεύθηκαν ήδη και μοιράζονται τις σκέψεις τους για την επόμενη ημέρα του κλάδου της φιλοξενίας. Μεσοπρόθεσμος στόχος μας είναι η συνολική και πολύπλευρη κάλυψη των εξελίξεων στον τουρισμό μέσα από την άμεση επικοινωνία με αυτούς που δημιουργούν την επόμενη ημέρα του κλάδου».

Δείτε περισσότερα για τη στήλη Boarding Pass ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη στο Boarding Pass:

Δημήτρης Μανίκης: Oι επόμενες κινήσεις της Wyndham Hotels & Resorts στην post – covid πραγματικότητα και η επένδυση στην Ελλάδα