Χάρι και Μέγκαν έκαναν έκπληξη μέσω Zoom σε μαθητές

Χάρι και Μέγκαν έκαναν έκπληξη μέσω Zoom σε μαθητές
epa08116516 (FILE) - Britain's Prince Harry (L), the Duke of Sussex, and his wife Meghan (R), the Duchess of Sussex, walk towards a meeting with people at Kingfisher Bay Resort on Fraser Island, Australia, 22 October 2018 (reissued 10 January 2020). Britain's Prince Harry and his wife Meghan have announced in a statement on 08 January that they will step back as 'senior' royal family members and work to become financially independent. EPA/DARREN ENGLAND AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT *** Local Caption *** 54718402 Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Άναυδοι έμειναν μαθητές που μελετούν ποίηση, όταν κατά τη διάρκεια του μαθήματός τους μέσω της πλατφόρμας Zoom, έκαναν εμφάνιση-έκπληξη ο Χάρι και η Μέγκαν.

Η ποίηση έχει την τιμητική της στην αμερικανική ποπ κουλτούρα. Πριν από λίγες μέρες η Αμάντα Γκόρμαν έγινε η πρώτη ποιήτρια στην ιστορία που απήγγειλε ένα πρωτότυπο έργο στο Super Bowl, ένα ποίημα που υπογράμμισε την κοινωνική συνεισφορά των επίτιμων αρχηγών του αγώνα.

Το ποίημα «Chorus of the Captains» που απήγγειλε η 22χρονη Αμάντα Γκόρμαν σε ένα μαγνητοσκοπημένο βίντεο ήταν αφιερωμένο στον Τριμέιν Ντέιβις, δάσκαλο που βοήθησε μαθητές να πάρουν λάπτοπ, τη Σούζι Ντόρνερ, νοσοκόμα που εργάζεται σε πτέρυγα νοσοκομείου με ασθενείς με κορωνοϊό και τον Τζέιμς Μάρτιν, βετεράνο πεζοναύτη που βοηθά ανθρώπους στην κοινότητά του.

Φυσικά, η συμμετοχή της στο Super Bowl ήρθε λίγες εβδομάδες αφ’ ότου η Αμάντα Γκόρμαν «έκλεψε την παράσταση» με την απαγγελία του ποιήματός της «The Hill We Climb» στην τελετή ορκωμοσίας του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Τώρα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ εμφανίστηκαν μέσω Zoom σε μια τάξη νέων που μελετούν ποίηση. Προς τιμήν του Μήνα Μαύρης Ιστορίας, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ παρακολούθησαν μια εικονική συνεδρία της οργάνωσης με έδρα την Καλιφόρνια «Get Lit – Words Ignite!».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mason Granger (@masongranger)

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση διδάσκει σε παιδιά αγγλικά και δραματική τέχνη σε περισσότερα από 100 σχολεία στις ΗΠΑ.

«Μαντέψτε ποιος μας έκανε έκπληξη στο μάθημα ποίησης αυτό το Σαββατοκύριακο;! Ήταν το καλύτερο Σαββατοκύριακο! Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ, ήταν μαγικοί και καλοί και ενδιαφέρονται για την ποίηση!» αναφέρει σε ανάρτηση στο Twitter στον λογαριασμό του «Get Lit – Words Ignite!».

«Η δούκισσα μοιράστηκε ακόμη κάποιους από τους αγαπημένους της στίχους. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για την επίσκεψή τους προς τιμήν του Μήνα Μαύρης Ιστορίας. Θεωρείται ως η πιο επική εμπειρία στην ιστορία του Get Lit !!!».

Η οργάνωση δεν έχει ακόμη αποκαλύψει ποιο ποίημα ανέφερε η Μέγκαν Μάρκλ, αλλά στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι είναι θαυμάστρια του «A Note from the Beach» του Ματ Χέιγκ και του έργου της Μάγια Ανγκέλου.