Χριστούγεννα γεμάτα αστέρια και δώρα στο ΤΖΟΚΕΡ – ΤΖΟΚΕΡ Stars με εβδομαδιαίες κληρώσεις για τους online παίκτες

Χριστούγεννα γεμάτα αστέρια και δώρα στο ΤΖΟΚΕΡ – ΤΖΟΚΕΡ Stars με εβδομαδιαίες κληρώσεις για τους online παίκτες

Οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ συνεχίζουν να διεκδικούν δώρα με κάθε διαδικτυακή συμμετοχή τους στο παιχνίδι. Καταθέτοντας τα δελτία τους στο tzoker.gr ή στο tzoker app μαζεύουν αστέρια, μέσω του προγράμματος επιβράβευσης ΤΖΟΚΕΡ Stars, και διεκδικούν απίθανα δώρα στις εβδομαδιαίες κληρώσεις.

Όσο περισσότερα αστέρια μαζεύει κανείς τόσο περισσότερες συμμετοχές έχει στις εβδομαδιαίες κληρώσεις που θα πραγματοποιούνται έως τις 16 Ιανουαρίου, καθώς και στη μεγάλη κλήρωση της 17ης Ιανουαρίου.

Για τα  ΤΖΟΚΕΡ Stars ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι παίκτες  μπορούν να μάθουν περισσότερα μέσω του tzoker.gr και της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ.

Πώς θα διεκδικήσετε διαδικτυακά 1.000.000 ευρώ

Μια εβδομάδα χωρίς μεγάλο νικητή συμπληρώνει αύριο το ΤΖΟΚΕΡ, που μοιράζει 1.000.000 ευρώ στην πρώτη κατηγορία, ύστερα από τρία συνεχόμενα τζακ ποτ. Οι παίκτες που θέλουν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του ΤΖΟΚΕΡ, μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους από όπου και αν βρίσκονται μέσω διαδικτύου, με λίγα κλικ στον υπολογιστή, στο κινητό τηλέφωνο ή το tablet τους.

Με απλά βήματα ολοκληρώνουν την εγγραφή τους στο tzoker.gr ή στο tzoker app, συνδέονται στον λογαριασμό τους, επιλέγουν αριθμούς, συμπληρώνουν στήλες και καταθέτουν το δελτίο τους.

Στην κλήρωση της περασμένης Πέμπτης, ένας online παίκτης του ΤΖΟΚΕΡ κέρδισε 34.141 ευρώ στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού.