Convert Group: Δυναμική επέκταση δραστηριοτήτων σε νέες αγορές

Convert Group: Δυναμική επέκταση δραστηριοτήτων σε νέες αγορές
Νέα έργα ανέλαβε η εταιρεία το πρώτο τρίμηνο του 2019 στο Λουξεμβούργο, στην Πολωνία, στη Ρουμανία και στην Τουρκία.

Νέα έργα ανέλαβε η εταιρεία Convert Group το πρώτο τρίμηνο του 2019 και συγκεκριμένα στο Λουξεμβούργο, στην Πολωνία, στη Ρουμανία και στην Τουρκία.

Τα νέα συμβόλαια υπεγράφησαν με τις πολυεθνικές εταιρείες Rakuten, Philip Morris International και BIC και αφορούν έργα ψηφιακού μετασχηματισμού και omnichannel retail στις τοπικές αγορές.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «η επέκταση της Convert Group στο εξωτερικό γίνεται σε στρατηγική συνεργασία με τρεις παγκόσμιους κολοσσούς. H Philip Morris International αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα digital transformation cases στον κόσμο, το οποίο η Convert Group ενεργά υποστηρίζει από το 2016 στην Ελλάδα με την συνεργασία της με την Παπαστράτος (θυγατρική της Philip Morris International). Ο ιαπωνικός κολοσσός Rakuten, δραστηριοποιείται στις ασιατικές χώρες και πλέον επεκτείνεται με μεγάλη ταχύτητα και στην Ευρώπη, ανταγωνιζόμενος εταιρείες όπως η Amazon και το Αlibaba με ετήσιο online τζίρο που ξεπερνά τα 9 δισ. ευρώ. Τέλος, η BIC, με παρουσία σε 160 χώρες είναι ένα από τα πιο αγαπητά brands παγκοσμίως και προετοιμάζεται δυναμικά για την digital στρατηγική της».

Η Convert Group σύντομα θα ανακοινώσει και την επέκτασή της σε νέες χώρες στην Ευρώπη με τοπικές υλοποιήσεις της παγκόσμιας καινοτομίας του eRetail Audit, της πλατφόρμας που μετράει μερίδια αγοράς για τα καταναλωτικά προϊόντα στους κλάδους του ηλεκτρονικού σούπερ μάρκετ και του ηλεκτρονικού φαρμακείου.