Η Cosmote καλωσορίζει το Spotify (video)

Η Cosmote καλωσορίζει το Spotify (video)

Η δημοφιλέστερη μουσική υπηρεσία με δωρεάν streaming για όλους του συνδρομητές της εταιρείας.

Η Cosmote καλωσορίζει το Spotify, τη δημοφιλέστερη μουσική υπηρεσία στον κόσμο και προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της από τις 25 Οκτωβρίου, το Spotify Premium σε προνομιακές τιμές και με δωρεάν streaming για δύο μήνες.

Οι συνδρομητές της εταιρείας μέσω του Spotify θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 20 εκατομμύρια τραγούδια, ενώ με το Spotify Premium, οι πελάτες της Cosmote θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τα δικά τους playlists και να ακούσουν την αγαπημένη τους μουσική με κορυφαία ποιότητα ήχου από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet τους, ακόμα και όταν είναι offline.

Μπορούν, επίσης, να μοιραστούν τη μουσική τους στο Facebook, το Twitter, το blog τους ή μέσω e-mail, να ακολουθήσουν αγαπημένους τους φίλους και καλλιτέχνες, αλλά και να «αναθέσουν» στο Spotify να αναγνωρίσει τη μουσική που τους αρέσει και να επιλέξει γι’ αυτούς τραγούδια μέσω του Spotify Radio.

Διαβάστε επίσης : Στους 100 πιο επιτυχημένους στις τηλεπικοινωνίες ο Μιχάλης Τσαμάζ

Οι συνδρομητές συμβολαίου και καρτοκινητής μπορούν να ενεργοποιήσουν το Spotify Premium από το www.cosmote.gr/spotify και www.whatsup.gr/spotify

«Το music streaming δεν είναι μόνο ένας εντελώς νέος τρόπος να απολαμβάνεις μουσική. Με το Spotify, οι πελάτες μας έχουν πρόσβαση σε ολόκληρο τον κόσμο της μουσικής χωρίς οποιαδήποτε ανάγκη για ψηφιακό χώρο αποθήκευσης. Και το να μοιράζονται μουσική με άλλους, δεν ήταν ποτέ ευκολότερο», αναφέρει σχετικά ο Δημήτρης Κουτσώνας, Διευθυντής Internet Services & Business Development του Ομίλου ΟΤΕ.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί η συνεργασία μας με την COSMOTE δημιουργεί μια καταπληκτική μουσική πρόταση για το κοινό. Αυτή είναι μόνο η αρχή από μια σειρά πρωτότυπων ενεργειών που θα προσφέρουν μαζί η COSMOTE και το Spotify στην ελληνική αγορά», αναφέρει σχετικά ο Michael Abbattista, Global Head of Telecom/ISP Partnerships της Spotify.

Μπορεί το Spotify να μειώσει την πειρατεία;

Η πορεία του Spotify
Το Spotify δημιουργήθηκε το 2008 και αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη υπηρεσία streaming μουσικού περιεχομένου στο είδος του, με μια βιβλιοθήκη με περισσότερα από 20 εκατ. τραγούδια, στα οποία προστίθενται κάθε μέρα περισσότεροι από 20.000 τίτλοι.

Η μουσική υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε 32 χώρες και έχει πάνω από 24 εκατ. ενεργούς λάτρεις της μουσικής σε όλο τον κόσμο. Μία ιδιαίτερη λειτουργία του Spotify είναι η κοινή χρήση μουσικής: οι συνδρομητές μπορούν εύκολα να μοιραστούν μεμονωμένα κομμάτια ή πλήρεις λίστες με φίλους στο Facebook, το Twitter ή το Tumblr – ή ακόμα και να δημιουργήσουν από κοινού τις δικές τους λίστες αναπαραγωγής μαζί με φίλους.

Για περαιτέρω πληροφορίες www.spotify.com

Διαβάστε ακόμη: Ανάπτυξη τεχνολογικών λύσεων Machine to Machine από την COSMOTE