Creta Farms: Δεν εμπλεκόμαστε σε γραφικότητες

Creta Farms: Δεν εμπλεκόμαστε σε γραφικότητες
Η χθεσινή συνεδρίαση διεκόπη νομίμως και θα συνεχιστεί την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 στις 12.00 στην έδρα της Εταιρείας, ξεκαθαρίζει η διοίκηση.

«Η Εταιρεία μένοντας πιστή στην σύννομη στάση της απέναντι στις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει από τρίτους, δηλώνει ότι αρνείται κατηγορηματικά να εμπλακεί σε περαιτέρω γραφικότητες και αναληθείς ισχυρισμούς που ουδόλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα». Με τον τρόπο αυτό απαντά η εταιρεία σε όσα  κατήγγειλε χθες ο μεγαλομέτοχος Κωνσταντίνος Δομαζάκης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σκηνές απείρου κάλους στη ΓΣ της Creta Farms: Eπεισόδια – Aναγκάστηκε να παρέμβει η αστυνομία

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

Η Εταιρεία, σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων, επιθυμεί να καταστήσει εκ νέου σαφές τοις πάσι ως προς την χθεσινή διακοπείσα συνεδρίαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας και τη σωρεία κακόβουλων αιτιάσεων που έχουν δημοσιοποιηθεί σχετικά με αυτή ότι τηρήθηκαν, όπως πάντα, όλες οι εκ του νόμου προβλεπόμενες διαδικασίες και ουδεμία αμφισβήτηση χωρεί περί του αντιθέτου. Όπως έχουμε ήδη γνωστοποιήσει και ενημερώσει το επενδυτικό κοινό, η χθεσινή συνεδρίαση διεκόπη νομίμως και θα συνεχιστεί την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 στις 12.00 στην έδρα της Εταιρείας στο 15ο χιλιόμετρο Ε.Ο. Ρεθύμνου – Ηρακλείου, περιοχή Πρίνου, θέση Λατζιμάς, Δήμου Ρεθύμνης, Π.Ε. Ρεθύμνης. Ως εκ τούτου, όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, συμπεριλαμβανομένου του θέματος «Ανάκληση Διοικητικού Συμβουλίου.

Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας που θα διοικήσει την εταιρεία κατά το νόμο και το Καταστατικό της για την ευόδωση του εταιρικού σκοπού» θα συζητηθούν στην ως ανωτέρω νομίμως ορισθείσα ημερομηνία συνεδρίασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

Η Εταιρεία μένοντας πιστή στην σύννομη στάση της απέναντι στις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει από τρίτους, δηλώνει ότι αρνείται κατηγορηματικά να εμπλακεί σε περαιτέρω γραφικότητες και αναληθείς ισχυρισμούς που ουδόλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.