«Δάκρυα για τον ρατσισμό»: Έκθεση φωτογραφίας από τους ΓτΚ

«Δάκρυα για τον ρατσισμό»: Έκθεση φωτογραφίας από τους ΓτΚ

Οι Γιατροί του Κόσμου παρουσιάζουν την έκθεση φωτογραφίας με υλικό του φωτογράφου Dimitris the Athens.

100 δάκρυα από τα χιλιάδες που χύνονται για τα θύματα όλων των μορφών ρατσισμού…

100 γυναίκες από τις χιλιάδες που κλαίνε για όσους αποκλείονται από την κοινωνία ως «διαφορετικοί»…

Έκθεση φωτογραφίας για τον ρατσισμό και τις διακρίσεις θα παρουσιάσουν οι Γιατροί του Κόσμου με το φωτογραφικό υλικό του φωτογράφου Dimitris the Athens.

Οι Γιατροί του Κόσμου στηρίζουν τον ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΧΩΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.

Πληροφορίες:

Οι φωτογραφίες θα βρίσκονται στον πεζόδρομο της οδού Τρώων στα Άνω Πετράλωνα, τη Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014 από τις 13.00 έως τις 23.00. Στις 19.00 θα υπάρξει δρώμενο από ομάδα εθελοντών το οποίο θα δραματοποιήσει το θέμα της έκθεσης.

Οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας δημιουργήθηκαν το 1990 και αποτελούν μέρος του διεθνούς δικτύου των Γιατρών του Κόσμου, το οποίο αποτελείται από 15 συνολικά τμήματα (Αργεντινή, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ισπανία, Καναδάς, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Πορτογαλία και Σουηδία). Ταυτόχρονα, ωστόσο, παραμένουν μία γνήσια ελληνική οργάνωση, που ακολουθεί το δικό της μονοπάτι, βασιζόμενη στις ιδιαιτερότητες της Ελλάδας, διατηρώντας την οικονομική και διοικητική της ανεξαρτησία.

Συμπληρώνοντας 24 χρόνια συνεχούς δράσης το 2014, έχουν αναγνωριστεί στη συνείδηση των πολιτών, ως μια αξιόπιστη και αποτελεσματική οργάνωση, η οποία προωθεί τα συναισθήματα αλληλεγγύης της ελληνικής κοινωνίας. Διατηρώντας την αυτονομία τους, τόσο την επιχειρησιακή, όσο και την οικονομική, διοργανώνουν, στελεχώνουν και χρηματοδοτούν αποστολές μέσω του ελληνικού τμήματος.

Διαβάστε ακόμα:

Τα 10 καλύτερα μέρη της Αθήνας σύμφωνα με τον Guardian

H ατζέντα της εβδομάδας