Δέκα παιχνίδια για το Xbox One X που πρέπει να παίξετε τώρα

Δέκα παιχνίδια για το Xbox One X που πρέπει να παίξετε τώρα
epa06023609 An internal component of the new Xbox One X is displayed at the Xbox E3 2017 Press Conference in Los Angeles, California, USA, 11 June 2017. The E3 expo introduces new games and gaming devices and is an anticipated annual event among gaming enthusiasts and marketers. The event runs from 13 to 16 June 2017. EPA/MIKE NELSON

Για να μην ψάχνετε δεξιά και αριστερά.

Μια γκάμα τίτλων η οποία όσο πάει και αυξάνεται, συνοδεύει το Xbox One X της Microsoft μετά την πρώτη του εμφάνιση στην αγορά.

Τι γίνεται όμως σε περίπτωση που κάποιος αποκτήσει την κονσόλα αλλά δεν θέλει να χάσει χρήμα και χρόνο για να παίξει παιχνίδια που πραγματικά ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις;

Ιδού μια μικρή λίστα με τα video games που θα σας αποζημιώσουν:

Assassin’s Creed Origins

Εάν σας αρέσει να μπείτε σε έναν κόσμο εποχής πίσω στον χρόνο, και να έχετε τον έλεγχο ενός εκπαιδευμένου δολοφόνου σε ένα παιχνίδι τρίτου προσώπου, τότε δοκιμάστε το.

Call of Duty: WWII

Η σειρά Call of Duty επιστρέφει με την πιο κλασική της ιστορία. Είστε ένας στρατιώτης στην απόβαση της Νορμανδίας το 1944 και πρέπει να πολεμήσετε ως τη ναζιστική Γερμανία. Ένα από τα κορυφαία παιχνίδια πρώτου προσώπου για φέτος.

EA Sports FIFA 18

Είτε σας αρέσει το ποδόσφαιρο είτε όχι, το FIFA 18 αποτελεί ιδανική παρέα για σόλο παιχνίδι ή με τους φίλους σας. Διαλέξτε το γήπεδο, την ομάδα και ξεκινήστε!

Forza Motorsport 7

Θέλετε να ζήστε την εμπειρία της οδήγησης μιας Ferrari ή μιας Lamborghini; Τότε το Forza Motorsport 7 είναι η απάντηση. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους εξομοιωτές αυτοκινήτου που έχουν βγει ποτέ σε κονσόλα.

Gears of War 4

Το είδαμε και στο Xbox One, αλλά στο Xbox One X φαίνεται πραγματικά υπέροχο. Ένα παιχνίδι το οποίο έχει και πολλή δράση αλλά και εξαιρετική επαφή του παίκτη με τον κόσμο.

Halo 5: Guardians

Μπορεί να μην είναι καινούριο, όμως η Microsoft το ενίσχυσε για να προσαρμοστεί στον κόσμο του 4Κ. Και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Maden NFL 18

Η σειρά με τα εκατομμύρια πιστών δεν άφησε παράπονο σχεδόν σε κανέναν και φέτος. Η μορφή ιστορίας του παιχνιδιού με την ονομασία Longshot, κρύβει μεγάλες συγκινήσεις και πολλές ώρες παιχνιδιού. Ακόμη και για κάποιον που δεν είναι φαν του ράγμπι.

Middle Earth: Shadow of War

Ένα σοκαριστικά εκλεπτυσμένο παιχνίδι το οποίο έχει εξαιρετικά όμορφα γραφικά. Το καλό μάλιστα είναι ότι θα περάσετε πολλές, μα πολλές, ώρες μέχρι να το τερματίσετε. Κάποιοι έχουν ήδη περάσει τις 100 ώρες και ακόμη δεν το έχουν τελειώσει!

ΝΒΑ 2Κ18

Για πολλούς το ΝΒΑ 2Κ18 είναι αυτό ακριβώς που ζητούν από ένα παιχνίδι αθλητισμού. Φανταστικά γραφικά και ρεαλιστικός τρόπος παιχνιδιού που το καθιστούν μοναδικό στο είδος του. Είτε παίζετε online είτε όχι.

Wolfenstein II: The New Colossus

Ψάχνατε ένα ιστορικό παιχνίδι πρώτου προσώπου που δεν λέγεται Call of Duty; Τότε το βρήκατε. Λέγεται Wolfenstein II: The New Colossus και ίσως να είναι καλύτερο από το Call of Duty: WWII.