Δέκα συνδεδεμένες συσκευές ανά άτομο μέχρι το 2020

Δέκα συνδεδεμένες συσκευές ανά άτομο μέχρι το 2020
Photo:

Η νέα πολιτική της Dell δίνει έμφαση στην παροχή Ίντερνετ σε κάθε συσκευή. 

Τις άσχημες στιγμές φαίνεται πως έχει αφήσει μια και καλή πίσω η Dell. Η εταιρεία που είδε τα κέρδη της να πέφτουν κορυφαία το δ’ εξάμηνο της περσινής χρονιάς, έκανε τα πάντα για να ανατρέψει τη κατάσταση και τα κατάφερε.

Ο 49χρονος Michael Dell, founder και CEO της εταιρίας είναι πλέον ευχαριστημένος, αφού έπειτα από ένα χρόνο σκληρών διαπραγματεύσεων η εταιρεία επανήλθε στα χέρια του. «Κερδίσαμε. Είναι καταπληκτικό να είμαστε πάλι μια ιδιωτική εταιρεία ξανά! Τώρα έχουμε πάλι τη δυνατότητα να επενδύσουμε στην εταιρεία μας, κάτι που τόσο καιρό δεν είχαμε!», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα: Ξυπνητήρι με… μυρωδιά μπέικον!

Η Dell έχει εστιάσει όλη τη προσοχή της στην επένδυση του «Διαδικτύου για τα πάντα» (Internet of Everything). Έναν κόσμο δηλαδή που θα υπάρχει μια πληθώρα συσκευών για να είμαστε συνεχώς συνδεδεμένοι.

«Τα δεδομένα είναι μια συνεχώς ανανεώσιμη πηγή, η οποία φέρνει μπροστά σου αμέτρητες πληροφορίες». Οι εταιρείες και οι καταναλωτές σκέφτονται να προσθέσουν τεχνολογικά μέσα στον βιομηχανικό εξοπλισμό , τα καταστήματα λιανικής πώλησης , ακόμα και στους αισθητήρες.

Διαβάστε ακόμα: Ο πρώτος φορητός υπολογιστής με οθόνη 15,6 ιντσών

Ενώ τέλος, η Dell προβλέπει ότι θα υπάρχουν 70 δισεκατομμύρια συνδεδεμένες συσκευές μέχρι το 2020 – δηλαδή 10 συσκευές ανά άνθρωπο.