Δεν είναι ποτέ πολύ αργά για να απολαύσεις μια Coca-Cola

Δεν είναι ποτέ πολύ αργά για να απολαύσεις μια Coca-Cola
Η Coca‑Cola Χωρίς Ζάχαρη Χωρίς Καφεΐνη είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν την υπέροχη γεύση της Coca‑Cola χωρίς συμβιβασμούς.

Σε συνέχεια της επιτυχημένης πορείας της Coca-Cola Zero Sugar, η αγαπημένη μάρκα επιστρέφει δυναμικά, το 2022, για να μας υπενθυμίσει ότι η Coca-Cola Χωρίς Ζάχαρη Χωρίς Καφεΐνη είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν την υπέροχη γεύση της Coca-Cola χωρίς συμβιβασμούς κάθε στιγμή της ημέρας. Γιατί, δεν είναι ποτέ αργά να απολαύσεις μια Coca-Cola Χωρίς Ζάχαρη Χωρίς Καφεΐνη.

Για κάθε στιγμή της ημέρας, από το μεσημέρι μέχρι και αργά το βράδυ, η Coca-Cola Χωρίς Ζάχαρη και Χωρίς Καφεΐνη είναι μια πρόταση ιδανική για όσους θέλουν να συνδυάσουν την υπέροχη γεύση της Coca-Cola και ταυτόχρονα μια δροσιστική απόλαυση χωρίς καφεΐνη. Βράδυ ή πρωί.

Με νέα εμφάνιση, η Coca-Cola Χωρίς Ζάχαρη Χωρίς Καφεΐνη αξιοποιεί το εμβληματικό και διαχρονικό κόκκινο χρώμα, συνώνυμο με την αυθεντική γεύση της Coca-Cola, και το συνδυάζει με το λογότυπο της μάρκας σε μαύρο, το οποίο υπογραμμίζει ότι πρόκειται για μια επιλογή χωρίς ζάχαρη. Μια χρυσή λεπτή ταινία στο πάνω μέρος είναι εκείνο το στοιχείο που διαχωρίζει την Coca-Cola Χωρίς Ζάχαρη Χωρίς Καφεΐνη από τις υπόλοιπες επιλογές που προσφέρει η εταιρεία. Όλα τα συσταστικά της Coca-Cola Χωρίς Ζάχαρη Χωρίς Καφεΐνη παραμένουν ίδια, εκτός από το μείγμα των αρωματικών που έχει βελτιωθεί, ώστε να προσφέρει μια υπέροχη και πιο απολαυστική γεύση που είναι ακόμα πιο κοντά στην εμβληματική Coca-Cola Original Taste χωρίς ζάχαρη και χωρίς καφεΐνη.

Η Coca-Cola, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα πιο σύγχρονα διατροφικά trends, διαθέτει εδώ και χρόνια περισσότερες επιλογές, με λιγότερες ή καθόλου θερμίδες, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα και την απόλαυση. Από το 2010 μέχρι και σήμερα, διαθέτει μια πλούσια γκάμα προϊόντων, κατάλληλα για τις διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών, όλες τις ώρες της ημέρας, η οποία διαρκώς εμπλουτίζεται. Η Coca-Cola Χωρίς Zάχαρη Χωρίς Καφεΐνη συμπληρώνει δυναμικά αυτήν την γκάμα, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για όλους όσοι θέλουν να απολαμβάνουν υπέροχη γεύση Coca-Cola, χωρίς συμβιβασμούς.