Δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στις εκλογές ο Μανώλης Κεφαλογιάννης

Δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στις εκλογές ο Μανώλης Κεφαλογιάννης

Χρέη σχεδιασμού της προεκλογικής εκστρατείας αναλαμβάνει ο ευρωβουλευτής του κόμματος - Νέα εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ η Μαρία Σπυράκη.

Δεν θα είναι υποψήφιος στον νομό Ηρακλείου κατά τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης. Αυτό ανακοίνωσε ο ίδιος το μεσημέρι, σε συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου της ΝΔ για τον συντονισμό του προεκλογικού αγώνα.

Όπως ανέφερε ο κ. Κεφαλογιάννης, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, τού ανέθεσε την ευθύνη του κεντρικού προεκλογικού αγώνα και αναλαμβάνει να γυρίσει όλη την Ελλάδα. «Θα δώσουμε τη μάχη νικηφόρα» είπε προσθέτοντας ότι «τα ψηφοδέλτια της παράταξης είναι άριστα». Σημείωσε επίσης πως θέλει να πιστεύει ότι το όνομα Κεφαλογιάννης θα υπάρχει στο ψηφοδέλτιο και συμπλήρωσε ότι αυτό είναι μία απόφαση που αφορά τα συλλογικά όργανα και τον πρόεδρο.

Εν τω μεταξύ, με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη ορίστηκε νέα εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος και ο Μενέλαος Δασκαλάκης νέος γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας.

Η κ. Σπυράκη τοποθετήθηκε στη θέση της Άννας Ασημακοπούλου που θα είναι υποψήφια στη Β’ Αθηνών και ο κ. Δασκαλάκης στη θέση του Γιώργου Κουμουτσάκου που επίσης θα είναι υποψήφιος στη Β’ Αθηνών.