Διαδικτυακή ημερίδα από το δίκτυο Green Pharmacy του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ και το σύλλογο Πεταλούδα

Διαδικτυακή ημερίδα από το δίκτυο Green Pharmacy του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ και το σύλλογο Πεταλούδα
Στόχος της συγκεκριμένης ενέργειας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολίτων για θέματα που αφορούν τη σκελετική υγεία, αναδεικνύοντας το επιστημονικό προφίλ του επαγγελματία φαρμακοποιού.

Ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ δίνοντας έμφαση στην εκπαίδευση και την ενημέρωση, διοργανώνει μέσω του δικτύου φαρμακείων του, Green Pharmacy, διαδικτυακή ημερίδα στις 17/05/2021 και ώρα 17:30 – 19:30, με θέμα: «Σκελετική Υγεία, Άσκηση, Διατροφή: Οι τελευταίες εξελίξεις!». Το webinar θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το σύλλογο σκελετικής υγείας Πεταλούδα και την ευγενική υποστήριξη του Nurofen Durance.

Στόχος της συγκεκριμένης ενέργειας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολίτων για θέματα που αφορούν τη σκελετική υγεία, αναδεικνύοντας το επιστημονικό προφίλ του επαγγελματία φαρμακοποιού. Στην ημερίδα θα μιλήσουν:

  • Ιωάννης Ν. Χιώτης Χειρουργός Ορθοπαιδικός, Τραυµατολόγος MSc, PhD, MD, ∆ιδάκτωρ ∆ηµοκριτείου Πανεπιστηµίου Αν. ∆ιευθυντής Γ’ Ορθοπαιδική Κλινική Νοσοκοµείου Υγεία
  • Ιωάννα ∆ουρδούνη Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, KinisiFit
  • Έφη Γρηγορίου ∆ιαιτολόγος – ∆ιατροφολόγος

Το webinar επικοινωνείται ήδη έντονα στο διαδίκτυο και το Facebook, μέσω της επίσημης σελίδας του δικτύου Green Pharmacy, ενώ θα προβληθεί και ζωντανά μέσω Facebook live. Για να μπορέσει κανείς να το παρακολουθήσει, θα πρέπει να κάνει like στη σελίδα του δικτύου Green Pharmacy στο Facebook εδώ.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στο website του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, www.prosyfape.gr, αλλά και στο website του δικτύου Green Pharmacy του ομίλου www.greenpharmacies.gr.